MuhiddinBurak Uzman Katılım 5 Mayıs 2024 Mesajlar 36 Çözümler 1 Beğeniler 14 Yer İstanbul 12 Mayıs 2024 #11 AceTeq dedi: Eki Görüntüle 45322 Bu şekilde. Sanırım bunu kullanacağım. TUF B550 kullanıyorum, çektiğim çileye bak, akıl alır gibi değil. Genişletmek için tıkla... "Aygıtın gelişmiş ayarları" kısmı var sol altta oraya basıp ekran atabilir misin tekrardan, bende EQ ayarı "Realtek Digital Output" sekmesi içinde.
AceTeq dedi: Eki Görüntüle 45322 Bu şekilde. Sanırım bunu kullanacağım. TUF B550 kullanıyorum, çektiğim çileye bak, akıl alır gibi değil. Genişletmek için tıkla... "Aygıtın gelişmiş ayarları" kısmı var sol altta oraya basıp ekran atabilir misin tekrardan, bende EQ ayarı "Realtek Digital Output" sekmesi içinde.
Heribert Yavuz Bilgin Açılış Hamlesi Katılım 22 Aralık 2023 Mesajlar 4.021 Makaleler 9 Çözümler 92 Beğeniler 5.673 12 Mayıs 2024 #12 Audio Console'da kaldırıldı diye biliyorum. Bundan dolayı equalizer apo kullanıyorum.
totra_proska Üstün İlk 1.000! Katılım 21 Aralık 2023 Mesajlar 1.022 Çözümler 16 Beğeniler 1.571 12 Mayıs 2024 #13 AceTeq dedi: Sanırım bunu kullanacağım. TUF B550 kullanıyorum, çektiğim çileye bak, akıl alır gibi değil. Genişletmek için tıkla... Çok acayip gerçekten, bende ROG B550 var kendi uygulmasını kullanıyorum. TUF sonuçta sende de olması lazımdı. Dosya Ekleri asdd.webp 16,2 KB · Görüntüleme: 165
AceTeq dedi: Sanırım bunu kullanacağım. TUF B550 kullanıyorum, çektiğim çileye bak, akıl alır gibi değil. Genişletmek için tıkla... Çok acayip gerçekten, bende ROG B550 var kendi uygulmasını kullanıyorum. TUF sonuçta sende de olması lazımdı.
KS KS AceTeq Üstün Katılım 23 Ocak 2024 Mesajlar 3.738 Makaleler 2 Çözümler 29 Beğeniler 2.338 Yer Başkent 13 Mayıs 2024 #14 MuhiddinBurak dedi: "Aygıtın gelişmiş ayarları" kısmı var sol altta oraya basıp ekran atabilir misin tekrardan, bende EQ ayarı "Realtek Digital Output" sekmesi içinde. Genişletmek için tıkla... Gelişmiş ayarlarda EQ yok, Digital Output farklı bir çıkış, sesi etkilemiyor. totra_proska dedi: Çok acayip gerçekten, bende ROG B550 var kendi uygulmasını kullanıyorum. TUF sonuçta sende de olması lazımdı. Genişletmek için tıkla... Çıldırmalık, kıytırık B450M-S2H bile daha fazla seçenek sunuyordu. Düzenleme: Sorunu, hoparlörü kulaklık olarak göstererek çözdüm. DTS ile sese müdahale edebiliyorum. Yine de ayarlar yetersiz fakat idare eder. Son düzenleme: 13 Mayıs 2024
MuhiddinBurak dedi: "Aygıtın gelişmiş ayarları" kısmı var sol altta oraya basıp ekran atabilir misin tekrardan, bende EQ ayarı "Realtek Digital Output" sekmesi içinde. Genişletmek için tıkla... Gelişmiş ayarlarda EQ yok, Digital Output farklı bir çıkış, sesi etkilemiyor. totra_proska dedi: Çok acayip gerçekten, bende ROG B550 var kendi uygulmasını kullanıyorum. TUF sonuçta sende de olması lazımdı. Genişletmek için tıkla... Çıldırmalık, kıytırık B450M-S2H bile daha fazla seçenek sunuyordu. Düzenleme: Sorunu, hoparlörü kulaklık olarak göstererek çözdüm. DTS ile sese müdahale edebiliyorum. Yine de ayarlar yetersiz fakat idare eder.