Acaba ben kendim mi yapsam :? Eğer aklınızda varsa farklı bir şarkı söyleyin ben de boş olunca denerim.
Şarkılık değil de sanki bu Tiktok velet mizahı çok sıktı. Daha orijinal meme'lere ihtiyaç var.
Dank meme'leri araştır mesela. Bizimkiler niye komik meme üretmiyor :D
Senin bunlardan daha komik şeyler üreteceğine eminim mesela. Biraz üzerine düşünmek gerekiyor sadece.

Kanka bence uğraşma boş yere. Videonun ne zaman atıldığına bakarsan zaten fosilleştiğini anlarsın. Kaydedilenlerimi baştan sonra izleme Challege'ı yapıyorum. Dün saat 3'ten beri izliyorum. Denk geldim atayım dedim.
Zaten kendi videoma internette watermark ile 15'den fazla kez denk geldim.

Recep Baltaş'ın AKP tarafından satın alınmadığı yillar.

Değişen bir şey yok, bak ben yine sıfırdan başlıyorum kimsenin bir tarafını yalamadan, kimseye eyvallah demeden, kimse ile ortak içerik çıkmadan. Sadece sizler varsınız bana destek olan ve ben akıl sağlığımı korudukça da AKP'li olmayacağım.

Değişen bir şey yok, bak ben yine sıfırdan başlıyorum kimsenin bir tarafını yalamadan, kimseye eyvallah demeden, kimse ile ortak içerik çıkmadan. Sadece sizler varsınız bana destek olan ve ben akıl sağlığımı korudukça da AKP'li olmayacağım.
Ülkenin hakkını yiyenlerle ortak olmaktansa tek başına olmak her zaman iyidir abi.

Abimiz yine cevabı yapıştırmış. Arkandayız.