- Makaleler
- 5
Hayır, yok. İnstagram kullanmıyorum.Sen TikTok'a mı atmıştın? Yani İnstagram'da yok mu bu video(senin adına)?
Hayır, yok. İnstagram kullanmıyorum.Sen TikTok'a mı atmıştın? Yani İnstagram'da yok mu bu video(senin adına)?
Şarkılık değil de sanki bu Tiktok velet mizahı çok sıktı. Daha orijinal meme'lere ihtiyaç var.Acaba ben kendim mi yapsam :? Eğer aklınızda varsa farklı bir şarkı söyleyin ben de boş olunca denerim.
Kanka bence uğraşma boş yere. Videonun ne zaman atıldığına bakarsan zaten fosilleştiğini anlarsın. Kaydedilenlerimi baştan sonra izleme Challege'ı yapıyorum. Dün saat 3'ten beri izliyorum. Denk geldim atayım dedim.
Zaten kendi videoma internette watermark ile 15'den fazla kez denk geldim.Kanka bence uğraşma boş yere. Videonun ne zaman atıldığına bakarsan zaten fosilleştiğini anlarsın. Kaydedilenlerimi baştan sonra izleme Challege'ı yapıyorum. Dün saat 3'ten beri izliyorum. Denk geldim atayım dedim.
Recep Baltaş'ın AKP tarafından satın alınmadığı yillar.
Recep abi birazcık sinirlenebilir
Ülkenin hakkını yiyenlerle ortak olmaktansa tek başına olmak her zaman iyidir abi.Değişen bir şey yok, bak ben yine sıfırdan başlıyorum kimsenin bir tarafını yalamadan, kimseye eyvallah demeden, kimse ile ortak içerik çıkmadan. Sadece sizler varsınız bana destek olan ve ben akıl sağlığımı korudukça da AKP'li olmayacağım.
Abimiz yine cevabı yapıştırmış. Arkandayız.Değişen bir şey yok, bak ben yine sıfırdan başlıyorum kimsenin bir tarafını yalamadan, kimseye eyvallah demeden, kimse ile ortak içerik çıkmadan. Sadece sizler varsınız bana destek olan ve ben akıl sağlığımı korudukça da AKP'li olmayacağım.