- Makaleler
- 1
Burası dâhâ iyi en azından, kullandığım esnek dil ve şakalardan ötürü dâhâ ban yemedim.Ben yapsam ban yerim, yönetici yapınca gülüp geçiliyor.![]()
Burası dâhâ iyi en azından, kullandığım esnek dil ve şakalardan ötürü dâhâ ban yemedim.Ben yapsam ban yerim, yönetici yapınca gülüp geçiliyor.![]()
O sorunu yaşayan biri Google'a yazdığında site ön plana çıksın diye yapıyor.
Özgün bir sorun ve bu soruna da güzel bir cevabın varsa neden ban yiyesin?Ben yapsam ban yerim yönetici yapınca gülüp geçiliyor.![]()
Normal, zaman alacak tabii ki.Şu an sitenin adını aratınca TP çıkıyor. Biraz altlarda kalıyir burası.
Özgün bir sorun ve bu soruna da güzel bir cevabın varsa neden ban yiyesin?
Normal, zaman alacak tabii ki.
Maalesef sorun çözmek konusunda pek iyi değilimdir. Çözebileceğim tek sorunuda yukarıda siz söylediniz zaten.Özgün bir sorun ve bu soruna da güzel bir cevabın varsa neden ban yiyesin?
Abi, abi siteyi kuran benim. İstersem su nasıl içilir diye soru sorar, bardakla diye cevap yazar ve çözüm olarak işaretlerimSalın gözünüzü seveyim
![]()
İşin kötü yanı öyle bir konu da zamanında vardı.Abi, abi siteyi kuran benim. İstersem su nasıl içilir diye soru sorar, bardakla diye cevap yazar ve çözüm olarak işaretlerimSalın gözünüzü seveyim
![]()