Recep Baltaş, DDoS saldırıları için şüphe duyulan Technopat moderatörü ve başka şüpheliler hakkında savcılığa suç duyurusunda bulundu

Evet suç karşılığı var. Yukarıda da dendiği gibi modemi kapat açlık bir durum değil bu. Markaya ciddi zararlar verebilen bir durum. Ve bunu yapan kişi de cezasını çekecektir.
@Winner, Çünkü trafiği durduruyorsun. Sitede reklamlar vs. gösteriliyor. Buradan gelir elde ediliyor, trafiği düşürdüğün an daha az görüntülenme daha az gelir demek. HGS'nin 2km gerisinde yolu tıkadığını düşün.

Ali Güngör resmen dalga geçiyor ve sorunlu benmişim gibi davranıyor.
Konuyu değiştirme çabaları... Bırakın beni karalamayı o zaman. Arkadaşlar benim mesajıma cevap vermeyin konu değişmesin.

Buyrun bana hakaret etmeye çalıştığı Tweet:

Ben böyle bir flood yapıp modların etik dışı davranışlarını şikayet etmiştim. Ancak ne yazık ki flood düzgün yüklenmiyor. Bakmayı bilen varsa baksın.

Bunların sunucusunda olduğum günlerdeki kafama yazık. Hiçbiri güvenilir değil onlardan kimseye güvenilmez.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…