İroni mi bu?Suç mu bu, pek anlamadım. Modem resetleyince geçmiyor mu bu DDOS?
Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 21 Aralık 2023
Yapan kişi umarım yakalanır. Çok kötü bir durum. 429 Too Many Request ekranı görmekten bıktım.
RamKokusuSeven 15
Başarılı
- Makaleler
- 1
Saldırılar unutulmaz! En kısa süre içinde yakalanmaları dileğiyle.
Hayır. Ciddi soruyorum.
Max Caulfield 48
Üstün
Ben zaten Techolay'a üye olduğumdan beri bu malum forumu sevmiyordum. Kendilerini en sonunda belli ediyorlar gibi. Hayır Atatürk köşesine DDoS atmak nedir yahu?
Umarım gereken cezayı alırlar.
Umarım gereken cezayı alırlar.
- Makaleler
- 10
Evet suç karşılığı var. Yukarıda da dendiği gibi modemi kapat açlık bir durum değil bu. Markaya ciddi zararlar verebilen bir durum. Ve bunu yapan kişi de cezasını çekecektir.
Emre.py 13
Üstün
@Winner, Çünkü trafiği durduruyorsun. Sitede reklamlar vs. gösteriliyor. Buradan gelir elde ediliyor, trafiği düşürdüğün an daha az görüntülenme daha az gelir demek. HGS'nin 2km gerisinde yolu tıkadığını düşün.Evet suç karşılığı var. Yukarıda da dendiği gibi modemi kapat açlık bir durum değil bu. Markaya ciddi zararlar verebilen bir durum. Ve bunu yapan kişi de cezasını çekecektir.
Mordor Kumpircisi 33
Başarılı
Benim için Technopat'ın ruhu Recep Baltaş'tı. Ayrıldıktan sonra siteye de videolarına da bir daha dönmedim bile.
Forumda 4 mesajı olan birisi için biraz fazla ziyaret etmiyor musun?Yapan kişi umarım yakalanır. Çok kötü bir durum. 429 Too Many Request ekranı görmekten bıktım.