Mordor Kumpircisi 32
Başarılı
Benim için Technopat'ın ruhu Recep Baltaş'tı. Ayrıldıktan sonra siteye de videolarına da bir daha dönmedim bile.
Şimdi de telefona Windows kurmak diye video çekiyorlar. Videoya bir bakıyorsun adam Android'e Launcher kuruyor.Benim için Technopat'ın ruhu Recep Baltaş'tı. Ayrıldıktan sonra siteye de videolarına da bir daha dönmedim bile.
Forumda 4 mesajı olan birisi için biraz fazla ziyaret etmiyor musun?Yapan kişi umarım yakalanır. Çok kötü bir durum. 429 Too Many Request ekranı görmekten bıktım.
Bizimkiler neden reset atmıyor sunuculara ilginç. Kim atıyorsa o kadar korkuyor ki reset tuşuna basarlar da her şey boşa gider diye.Suç mu bu, pek anlamadım. Modem resetleyince geçmiyor mu bu DDOS?
Ali Güngör'ün yapma ihtimali nedir acaba?
Benim siteme tekrar ziyaret etti. Ne tesadüf, ziyaretinden 2 dakika sonrası:Forumda 4 mesajı olan birisi için biraz fazla ziyaret etmiyor musun?![]()
Evet.
Abi televizyon mu bu kapatıp açalım düzelsin?Bizimkiler neden reset atmıyor sunuculara ilginç. Adamlar o kadar korkuyor ki reset tuşuna basarlar da her şey boşa gider diye.