Öncelikle geçmiş olsun ve bunu yapan her kimse en kısa zamanda umarım bulunur ve gerekli cezaları alır.
Bunun kabul edilebilir hiçbir yanı yok. Buraların ilk kurulduğu anları hatırlıyorum da... Başlarda sadece kendi aramızda ufak bir grupken daha sonra büyüyerek kısa sürede devasa bir topluluk olduk. Bu zor bir iştir, özellikle sıfırdan böyle bir topluluk kurmak daha da zor bir iştir.
O dönemler hatırladığım kadarıyla yeşil forum ve bu forum arasında bu kadar kanlı bıçaklı bir durum yoktu. Anlıyorum, rekabet hâli ama buna rağmen bu kadar nefret dolu bir kitle yoktu. İlginç bir durum.
Yeşil forumun mesajlarının tamamını dikkatle okudum, olayı iki taraftan da anlayabilmek için böyle bir şey yaptım. Fark ettim ki konudaki mesajlarının sadece çok küçük kısmı konu bağlamıyla alakalı. Geri kalan neredeyse herkes burayı suçlamış, oradaki moderatörlerin bunu yap(a)mayacağından bahsetmiş, burayla dalga geçmiş veya buranın kitlesiyle dalga geçmiş, kendi hallerinde komik(?) mizahi sohbet yapmışlar.
Olay açıklığa kavuşana kadar tarafsız olmak istiyorum ama yeşil forumun absürtlüğü fena durumda. Size de tavsiyem hemen gaza gelip, birileriyle kavgaya tutuşmamak olur hocalarım. Seviyenizi düşürmeyin. Umarım suçlu her kimse yakalanır ve cezasını yer. Herkese saygılar.