Kendisini çok severim. Görüşlerini bende destekliyorum. Teknoloji hakkında bilgi sahibi, çoğu problemimi videolarıyla ve mesajlarıyla çözmüş birisi. Selam sana İmparator:D.

Merhaba, düşünceleriniz nedir? Merak ettim.
İyi adam.

Distaste adlı Twitter kullancısına selam gönderdiği bir post vardı, kendisi bu devlet yıkılmalı yıkıldığını görmeliyim gibi birkaç post atıyor, benim fikirler ve düşüncelerle derdim pek yok sayın baltaşında şahsın bu söylemlerine destek olduğu fikrinde'de değilim fakat bence Recep Baltaş bir milliyetçi ve Kemalist değil, daha çok özgürlükçü bir kişilik.
Ben neden görmedim bu gönderileri ya?

Distaste adlı Twitter kullancısına selam gönderdiği bir post vardı, kendisi bu devlet yıkılmalı yıkıldığını görmeliyim gibi birkaç post atıyor, benim fikirler ve düşüncelerle derdim pek yok sayın baltaşında şahsın bu söylemlerine destek olduğu Fikrinde'de değilim fakat bence Recep Baltaş bir milliyetçi ve Kemalist değil, daha çok özgürlükçü bir kişilik.

Eskiden Türkiye hakkında türklerin pek kötü konuştuğunu, dalga geçtiğini görmezdim sıkı bir milliyetçilik vardı ama artık gençler ülkeden soğmaya başladı çoğu geleceklerini artık yurt dışında görüyor ve haklılarda suç onların değil. Distaste bazen abartsa da kötü amaçla yazdığını düşünmüyorum.