Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 21 Aralık 2023
- Makaleler
- 3
Teknoloji bilen, teknoloji anlatan, sorun çözen bir insan. Geri kalanı çok da ilgilendirmiyor beni açıkçası.
Uyuyan Sincap
Üstün
Kendisini çok severim. Görüşlerini bende destekliyorum. Teknoloji hakkında bilgi sahibi, çoğu problemimi videolarıyla ve mesajlarıyla çözmüş birisi. Selam sana İmparator
.
İyi adam.
Ben neden görmedim bu gönderileri ya?Distaste adlı Twitter kullancısına selam gönderdiği bir post vardı, kendisi bu devlet yıkılmalı yıkıldığını görmeliyim gibi birkaç post atıyor, benim fikirler ve düşüncelerle derdim pek yok sayın baltaşında şahsın bu söylemlerine destek olduğu fikrinde'de değilim fakat bence Recep Baltaş bir milliyetçi ve Kemalist değil, daha çok özgürlükçü bir kişilik.
GOAT'tır kendisi. Türkiye'de onun kadar PC'den anlayan birisi yok.
Boşlukta Düşünen Adam
Yetkin
En büyük o mu bilmiyorum, ama çok büyük...
- Makaleler
- 4
Kendisiyle de çalışmış birisi olarak çok iyi bir insan olduğunu söylemek isterim. Ince eleyip sık dokur, doğru olanı söyler. Ben kefilim.
Sorun bitmiyorrr
Yetkin
Distaste adlı Twitter kullancısına selam gönderdiği bir post vardı, kendisi bu devlet yıkılmalı yıkıldığını görmeliyim gibi birkaç post atıyor, benim fikirler ve düşüncelerle derdim pek yok sayın baltaşında şahsın bu söylemlerine destek olduğu Fikrinde'de değilim fakat bence Recep Baltaş bir milliyetçi ve Kemalist değil, daha çok özgürlükçü bir kişilik.
Eskiden Türkiye hakkında türklerin pek kötü konuştuğunu, dalga geçtiğini görmezdim sıkı bir milliyetçilik vardı ama artık gençler ülkeden soğmaya başladı çoğu geleceklerini artık yurt dışında görüyor ve haklılarda suç onların değil. Distaste bazen abartsa da kötü amaçla yazdığını düşünmüyorum.
Yeni konular
-
-
Satılık Ryzen 5 5600 & 32 GB RAM sistem
- RecepBaltasiSevenInsan
-
-
-
-
Bilgisayar toplarken ısrarla yanlış parça seçen kişi nasıl ikna edilir?
- Dagster3532
-
-
-