alpsolist Uzman Katılım 30 Kasım 2024 Mesajlar 38 Beğeniler 6 Bugün 18:39 #1 Selamlar, Az önce @Recep Baltaş'ın son videosunu izledim. Her zamanki gibi oldukça işime yarayan bir video olmuş. Ancak videoda anlamadığım bir nokta var. "Ada Büyük" göndermesinin sebebini çözemedim. X'te ve diğer forumlarda biraz araştırma yaptım ancak herhangi bir açıklamaya ulaşamadım. Konuyu bilen veya göndermenin neye dayandığını açıklayabilecek biri var mı?
Selamlar, Az önce @Recep Baltaş'ın son videosunu izledim. Her zamanki gibi oldukça işime yarayan bir video olmuş. Ancak videoda anlamadığım bir nokta var. "Ada Büyük" göndermesinin sebebini çözemedim. X'te ve diğer forumlarda biraz araştırma yaptım ancak herhangi bir açıklamaya ulaşamadım. Konuyu bilen veya göndermenin neye dayandığını açıklayabilecek biri var mı?
islamiöğretiler Gelişen Katılım 30 Eylül 2026 Mesajlar 44 Beğeniler 14 Bugün 18:41 #2 alpsolist dedi: Selam, Az önce @Recep Baltaş'ın son videosunu izledim. Her zamanki gibi oldukça işime yarayan bir video olmuş. Ancak videoda anlamadığım bir nokta var. "Ada büyük" göndermesinin sebebini çözemedim. X'te ve diğer forumlarda biraz araştırma yaptım ancak herhangi bir açıklamaya ulaşamadım. Konuyu bilen veya göndermenin neye dayandığını açıklayabilecek biri var mı? Genişletmek için tıkla... Normal bir video ne göndermesi?
alpsolist dedi: Selam, Az önce @Recep Baltaş'ın son videosunu izledim. Her zamanki gibi oldukça işime yarayan bir video olmuş. Ancak videoda anlamadığım bir nokta var. "Ada büyük" göndermesinin sebebini çözemedim. X'te ve diğer forumlarda biraz araştırma yaptım ancak herhangi bir açıklamaya ulaşamadım. Konuyu bilen veya göndermenin neye dayandığını açıklayabilecek biri var mı? Genişletmek için tıkla... Normal bir video ne göndermesi?
SafakB Yetkin Katılım 12 Ağustos 2024 Mesajlar 426 Makaleler 1 Çözümler 2 Beğeniler 247 Bugün 18:42 #3 islamiöğretiler dedi: Normal bir video ne göndermesi? Genişletmek için tıkla... Videonun son kısımlarını dikkatlice izleyin bence
islamiöğretiler dedi: Normal bir video ne göndermesi? Genişletmek için tıkla... Videonun son kısımlarını dikkatlice izleyin bence
KS KS alpsolist Uzman Katılım 30 Kasım 2024 Mesajlar 38 Beğeniler 6 Bugün 18:43 #4 islamiöğretiler dedi: Normal bir video ne göndermesi? Genişletmek için tıkla... Video'nun tamamını izlemenizi tavsiye ederim.
islamiöğretiler dedi: Normal bir video ne göndermesi? Genişletmek için tıkla... Video'nun tamamını izlemenizi tavsiye ederim.
BarlasYılmaz Üyecik Katılım 4 Ekim 2026 Mesajlar 5 Beğeniler 4 Bugün 18:47 #5 Bazı kötü firmaların sponsoru olduğu için böyle diyor.
KS KS alpsolist Uzman Katılım 30 Kasım 2024 Mesajlar 38 Beğeniler 6 Bugün 18:47 #6 BarlasYılmaz dedi: Bazı kötü firmaların sponsoru olduğu için böyle diyor. Genişletmek için tıkla... @Recep Baltaş'ın sadece bu sebepten direkt isim vererek böyle bir gönderme yapacağını sanmıyorum hocam.
BarlasYılmaz dedi: Bazı kötü firmaların sponsoru olduğu için böyle diyor. Genişletmek için tıkla... @Recep Baltaş'ın sadece bu sebepten direkt isim vererek böyle bir gönderme yapacağını sanmıyorum hocam.
Orange Head Yetkin Katılım 3 Ekim 2024 Mesajlar 124 Makaleler 1 Çözümler 1 Beğeniler 177 Bugün 18:49 #7 Ada Büyük ile Filmograf kanalının sahibi Ali aşırı yakın arkadaş. Recep abim kızda açığı gördün mü, göndermeyi de yapmıştır. Bu sadece benim tahminim. Yanlışta olabilirim.
Ada Büyük ile Filmograf kanalının sahibi Ali aşırı yakın arkadaş. Recep abim kızda açığı gördün mü, göndermeyi de yapmıştır. Bu sadece benim tahminim. Yanlışta olabilirim.
Captain Skriniar Üstün Katılım 12 Aralık 2024 Mesajlar 2.095 Çözümler 1 Beğeniler 1.398 Yer Şükrü Saraçoğlu Spor Kompleksi Bugün 19:10 #8 Fight var. BarlasYılmaz dedi: Bazı kötü firmaların sponsoru olduğu için böyle diyor. Genişletmek için tıkla... Öyle olsa da isim vermezdi bence. İsim verdiğine göre olay karışık belli ki.
Fight var. BarlasYılmaz dedi: Bazı kötü firmaların sponsoru olduğu için böyle diyor. Genişletmek için tıkla... Öyle olsa da isim vermezdi bence. İsim verdiğine göre olay karışık belli ki.
islamiöğretiler Gelişen Katılım 30 Eylül 2026 Mesajlar 44 Beğeniler 14 Bugün 19:13 #9 SafakB dedi: Videonun son kısımlarını dikkatlice izleyin bence Genişletmek için tıkla... Hocam, ben attığınız videonun TurkNet ONT SFP videosu olduğunu sandım; onu izlemiştim, böyle bir şey yoktu, o yüzden dedim.
SafakB dedi: Videonun son kısımlarını dikkatlice izleyin bence Genişletmek için tıkla... Hocam, ben attığınız videonun TurkNet ONT SFP videosu olduğunu sandım; onu izlemiştim, böyle bir şey yoktu, o yüzden dedim.
Orange Head Yetkin Katılım 3 Ekim 2024 Mesajlar 124 Makaleler 1 Çözümler 1 Beğeniler 177 Bugün 19:14 #10 Captain Skriniar dedi: Fight var. Öyle olsa da isim vermezdi bence. İsim verdiğine göre olay karışık belli ki. Genişletmek için tıkla... İsim vermezse kimse anlamaz ki kim olduğunu; bir anlamı da yok o zaman. Direkt ad vererek işi bitirmiş. Son düzenleyen: Moderatör: Bugün 19:27
Captain Skriniar dedi: Fight var. Öyle olsa da isim vermezdi bence. İsim verdiğine göre olay karışık belli ki. Genişletmek için tıkla... İsim vermezse kimse anlamaz ki kim olduğunu; bir anlamı da yok o zaman. Direkt ad vererek işi bitirmiş.