Red Bull beyni bulandırır mı?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan TinerciYasin
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 63
  • Görüntüleme Görüntüleme 1B

Tamamdır deneyince yazarım, sağ olun.

Evet ilk defa deneyeceğim, mide bulandırıyor mu peki, ona göre yanında bir şeyler yiyeceğim.

Hayır, en azından bende öyle bir etkisi yok. Ben Red Bull, burn, Monster artık hangisi denk gelirse araçla yola çıktığımız vakitlerde alıyorum genelde. Yolu izleye izleye aç karınla içtiğim çok olmuştur.

Son düzenleme:
Yaşım 17, marketlerde 18 yaş altına satılır mı peki, enerji içeceği olduğundan. Satılmazsa bakkaldan alıcam

Tadı enerji içecekleri arasında en güzel olandır. Kafa yapmaz. Ayrıca 1 kahvedeki kafein bile yoktur. 1 litrede 150 mg kafein var. 1 bardak yani 250 ml kahvede bile 50 60 mg kafein var. Yani ben tadını beğendiğim için içiyorum enerji vermiyor. Günlük tüketim önerim 500ml olacaktır. Ama kendim max haftada 1 gün içerim. Ki son 1 aydır içmiyorum. Hergün içmeyin. Diüretik etki var yani mesela içip tuvalete gidince sapsarı bir üre ile karşılaşacaksınız. Ayrica biraz da ekstra su atacaksınız. Uzun vadede böbreklere pek faydalı değil. Hatta ben ilk içtiğimde bu ne hani enerji falan vermedi demiştim. Sadece göz boyamadır bu (kanatlandırma) olayı.

Hangi kahveyle karşılaştırıyorsun? Koyduğun kahve miktarına kullandığın kahveye göre bile değişir bu oran. Nasıl böyle bir tablo çıkarabildin Ben o zaman bir bardağın içine 5 kaşık kahve atarım bu oran sana olur 100mg o zaman. Filtre kahve zaten ağırdır, onların kafein miktarı tabii ki yüksek. Ayrıca redbull kafa yapabiliyor. Sende kafa yapmadıysa kafa yapmaz diye bir şey yok. Ekstra olarak zaten enerji içeceği sadece kafein tabanlı değil. İçinde bir sürü uyarıcı var. Kafein temel malzeme sadece.

Son düzenleme:
Yok her gün içmem hocam zaten, sadece deneme amaçlı alıcam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…