Hayır. Öyle bir şey olsaydı millet alkole 700-800 TL baymaz gider 4 tane redbull alırdı. Alkollü olsaydı eminim tadından dolayı içemezdiniz, ondan sonra yüce devletimiz +%300 vergi koyardı. Tadını sevmiyorum, seven var ama. Kalitesinden şüphem yok. "Kanatlandırır" denmesinin sebebi sadece slogan. Başka bir amacı yok.
Benim bildiğim redbull'un 5-6 tanesine bir içki alıyorsun şu anda zaten Ayrıca içkiye nerden geldik. Kafa yapıyo dediysek direk sarhoş oluyosun kafan gidiyo diye bir şey yok zaten. Hafif baş dönmesi olur o da kişiden kişiye değişmesiyle birlikte, geçer zaten kısa sürede. Kimse sarhoş olursun demiyor zaten.
Hayır. Öyle bir şey olsaydı millet alkole 700-800 TL baymaz gider 4 tane redbull alırdı. Alkollü olsaydı eminim tadından dolayı içemezdiniz, ondan sonra yüce devletimiz +%300 vergi koyardı. Tadını sevmiyorum, seven var ama. Kalitesinden şüphem yok. "Kanatlandırır" denmesinin sebebi sadece slogan. Başka bir amacı yok.
Ayrıca içkiye nerden geldik. Kafa yapıyo dediysek direk sarhoş oluyosun kafan gidiyo diye bir şey yok zaten. Hafif baş dönmesi olur o da kişiden kişiye değişmesiyle birlikte, geçer zaten kısa sürede. Kimse sarhoş olursun demiyor zaten.
8. Sınıftan beri 3 senedir Redbull içiyorum, ne ilk içişimde ne de ileri zamanlarda hiçbir şey yaşamadım. Haftada zaten maksimum 3 tane içiyordum, şu an haftada ayda 1.
8. sınıftan beri 3 senedir Red Bull içiyorum, ne ilk içişimde ne de ileri zamanlarda hiçbir şey yaşamadım. Haftada zaten maksimum 3 tane içiyordum, şu an haftada ayda 1.
Olabilir bünyeye göre değişiklik gösterebilir. Sen yaşamadın diye olmuyor diye bir şey yok. O zaman biz her insanı eşit tutalım. O zaman herkes 1litre vodka içmeden sarhoş olamasın, nasıl fikir.
+13 yaş ergenlerin dediklerine bakacak olursak ayran da beyin sulandırıyor. Ben aklı başında bir insanın "Red Bull kafa sulandırıyor kanki" dediğini duymadım.
+13 yaş ergenlerin dediklerine bakacak olursak ayran da beyin sulandırıyor. Ben aklı başında bir insanın "Red Bull kafa sulandırıyor kanki" dediğini duymadım.
Şu an kişiselleştirmeye başladın. Uzatma bence. Herkes her istediğini söylemekte özgür. beğenmiyorsan çık forumdan. Burası forum. Tabii ki herkes kendi yorumunu da yapacak. Sen duymadıysan duymadın, yaşayan var içerisindeki maddeler beyni uyuşturacak maddeler. Bu kadar basit. Ayrıca konuyu açan da ben değilim.
Olabilir bünyeye göre değişiklik gösterebilir. Sen yaşamadın diye olmuyor diye bir şey yok. O zaman biz her insanı eşit tutalım. O zaman herkes 1litre vodka içmeden sarhoş olamasın, nasıl fikir.
Vodka içmekle Red Bull içmeyi aynı gruba koymanız apayrı bir komedi tufanı. 3-4 kutu tekte içmedikçe sağlıklı herhangi bir insanın dediğiniz gibi şeylere sebebiyet vereceğini hiç sanmıyorum. Boş boş hiçbir kanıtı da olmayan bilgilerle insanların kafasını karıştıracağınıza hiç yazmayın çok daha iyi.
Şu an kişiselleştirmeye başladın. Uzatma bence. Herkes her istediğini söylemekte özgür. beğenmiyorsan çık forumdan. Burası forum. Tabii ki herkes kendi yorumunu da yapacak. Sen duymadıysan duymadın, yaşayan var içerisindeki maddeler beyni uyuşturacak maddeler. Bu kadar basit. Ayrıca konuyu açan da ben değilim.