Deniz744 Başarılı Katılım 18 Aralık 2024 Mesajlar 2.374 Çözümler 6 Beğeniler 1.354 20 Aralık 2024 #61 588 dedi: Alkol ile karıştırmak veya yanında içmek için alınıyor genelde Red Bull. Saf içim için alınmaz cidden. Genişletmek için tıkla... Hep merak etmişimdir, üstünde yazan "alkolle karıştırmayın" uyarısı bir yan etkisi olduğu için mi yoksa formaliteden mi?
588 dedi: Alkol ile karıştırmak veya yanında içmek için alınıyor genelde Red Bull. Saf içim için alınmaz cidden. Genişletmek için tıkla... Hep merak etmişimdir, üstünde yazan "alkolle karıştırmayın" uyarısı bir yan etkisi olduğu için mi yoksa formaliteden mi?
5 588 Yetkin İlk 1.000! Katılım 21 Aralık 2023 Mesajlar 430 Beğeniler 571 20 Aralık 2024 #62 Deniz744 dedi: Hep merak etmişimdir, üstünde yazan "alkolle karıştırmayın" uyarısı bir yan etkisi olduğu için mi yoksa formaliteden mi? Genişletmek için tıkla... Kalbimize aşırı zararlı. Özellikle viski gibi ağır alkollerle tüketiyorsan.
Deniz744 dedi: Hep merak etmişimdir, üstünde yazan "alkolle karıştırmayın" uyarısı bir yan etkisi olduğu için mi yoksa formaliteden mi? Genişletmek için tıkla... Kalbimize aşırı zararlı. Özellikle viski gibi ağır alkollerle tüketiyorsan.
KS KS TinerciYasin Başarılı Katılım 3 Mayıs 2024 Mesajlar 1.339 Çözümler 3 Beğeniler 594 21 Aralık 2024 #63 588 dedi: Alkol ile karıştırmak veya yanında içmek için alınıyor genelde redbull. Saf içim için alınmaz cidden. Genişletmek için tıkla... Aynen evet, ben saf içim için aldım ondan tadı berbat geldi bana, alkolle karıştırılırsa iyi olabilir belki, saf içim için monster alıcam bundan sonra Rengini merak edenler için, rengi böyle. Sarımsı. Dosya Ekleri IMG_20241214_135035_044.webp 854,4 KB · Görüntüleme: 51
588 dedi: Alkol ile karıştırmak veya yanında içmek için alınıyor genelde redbull. Saf içim için alınmaz cidden. Genişletmek için tıkla... Aynen evet, ben saf içim için aldım ondan tadı berbat geldi bana, alkolle karıştırılırsa iyi olabilir belki, saf içim için monster alıcam bundan sonra Rengini merak edenler için, rengi böyle. Sarımsı.
ScorezTR Çalışkan Katılım 4 Ağustos 2025 Mesajlar 174 Beğeniler 2 Yer Osmaniye 6 Ağustos 2025 #64 TinerciYasin dedi: Red Bull kafa yapar mı? Hiç içmedim, içmeyi düşünüyorum. "Red Bull kanatlandırır" diyorlar, doğru mu ve tadı nasıl? Genişletmek için tıkla... Tam tersi zihnini canlandırır.
TinerciYasin dedi: Red Bull kafa yapar mı? Hiç içmedim, içmeyi düşünüyorum. "Red Bull kanatlandırır" diyorlar, doğru mu ve tadı nasıl? Genişletmek için tıkla... Tam tersi zihnini canlandırır.