Steam'de hep bu fiyata düşüyor. Hala daha oynamadıysanız kesinlikle alınabilir fiyatta.
Detaylar
Kim cevapladı?belirsizz
Uzman
Oyunun sonlarını bilen biri olarak alınır mı? Atmosfer çok hoşuma gidiyor ama oynarken aklıma oyunun sonu falan gelirse iyi olmaz.
Cidden RDR2 oynamadan ölmüş ve ölecek kişilerin olması çok üzücü geliyor bana. Kendinin de sonunu biliyorsun ama yaşıyorsun. Andan zevk almaya bak.Oyunun sonlarını bilen biri olarak alınır mı? Atmosfer çok hoşuma gidiyor ama oynarken aklıma oyunun sonu falan gelirse iyi olmaz.
belirsizz
Uzman
Cidden RDR2 oynamadan ölmüş ve ölecek kişilerin olması çok üzücü geliyor bana. Kendinin de sonunu biliyorsun ama yaşıyorsun. Andan zevk almaya bak.
Teşekkürler. Biraz daha beklesem daha iyi indirim gelme ihtimali var mı acaba? Epic Games'den almak istemiyorum.
Steam'de hep bu fiyata düşüyor. Hala daha oynamadıysanız kesinlikle alınabilir fiyatta.
2023'te 100TL aldığımdan beri akıl sağlığım yerinde <3.
582TL Steam'de almak yerine 574TL'ye Epic Games'te al %20 iade kazanırsın Steam artık Türkiye'de mantıklı olmamaya başladı Epic Games'in yaptığını yapmıyor.
Türkiye'deyiz bir şey diyemeyeceğim.Teşekkürler. Biraz daha beklesem daha iyi indirim gelme ihtimali var mı acaba? Epic Games'den almak istemiyorum.
2023'te 100TL aldığımdan beri akıl sağlığım yerinde <3.
Ben 2022'de 50 mi 75TL'ye mi almıştım RDR2'yi GTA 5'te 70TL.