Steam Red Dead Redemption 2 14.99 Dolar!

Arkadaşların dediği gibi oyun bana göre de güzel gelmedi ortamı atmosferi oyun o kadar yavaş ve hantal ki oynarken içim kıyıldı 2 kere denedim ikisinde de sildim bıraktım.

Hocam başlamaya çalışmayın açın devam edin işte vaktinize göre her girdiğinizde 1 saat oynayın elbet oyun açılıyor bende hastası değilim ama güzel oyun.

Ben bir bölüm bir bölüm oynayan kafada biri değilim ondan oluyor herhalde. Sıkıldı mı alt+f4 atıyorum tekrar girince de aynı göreve baştan başlayasım gelmiyor.

Oyun muhtemelen çok güzeldir ama sevip sevmemek başka bir şey. Ben daha çok simülasyon ve competitive oyunları oynayan birisi olarak daha önce Witcher 3 gibi oyunlar denedim. Özellikle hikaye bazlı oyunları oynamak istiyorum ama ne kadar denesem de çabuk sıkılıyor ve bırakıyorum. RDR2 çok övülüyor ama alsamda oynamayacağıma neredeyse eminim, almıyorum. İçimde hep kalacak muhtemelen. GTA V hikayeyi bile kaç yıldır hesabımda olmasına rağmen bu Nisan'da bitirdim, olmayınca olmuyor. Fiyat olarak gayet güzel bu arada, son zamanlarda 15 dolara sürekli iniyor.

Yeni konular

Geri
Yukarı Alt