Steam Red Dead Redemption 2, $15

Ben almayı düşünüyorum bir daha bu fiyat altına gelir mi acaba bir de yeni sistem dizdim çok hevesim var oynamaya.

Bu fiyat altına gelmez. Yine bu fiyata gelebilir. SteamDB'den baktım, en fazla %75 indirim olmuş şimdiki gibi. Kış indirimine daha var, aylarca indirim beklemeyeyim diyorsan şimdi zamanı bence. Nays kart vb geri ödeme veren bir kartla oyunu alabilirsin. Daha ucuza gelecektir.

Parasını sonuna kadar hak eden bir başyapıt. İndirimsiz fiyatıyla bile alınır benim gözümde. Almayı düşünen, henüz oynamamış olanlar kaçırmasın. Parasına bakmayın sadece alın ve arkanıza yaslanarak başyapıtın tadını çıkarın.

Ben almayı düşünüyorum bir daha bu fiyat altına gelir mi acaba bir de yeni sistem dizdim çok hevesim var oynamaya.

Düşünme bile. Direkt al. Hayatında oynayabileceğin en sağlam oyunların başında gelir RDR 2.

Offline ve hesabı 2 saat sonra kaybetmek istiyorsan yapabilirsin. 600 lira bu oyunun bağımlılarına güzel fırsat.
Spiderman 2018 pc ye çıktığı gibi paylaşımlı hesap aldım. Hesap hala duruyor, güvenilir bir satıcıdan aldığın sürece sorun çıkmıyor.

Spider-Man 2018 PC'ye çıktığı gibi paylaşımlı hesap aldım. Hesap hala duruyor, güvenilir bir satıcıdan aldığın sürece sorun çıkmıyor.

Sozde guvenilir olan kisilerden alıyorum 80-90 bin satislari olmasina ragmen hesaplar elden gidiyor.

RDR efsanesini oynamayan kalmasın artık.

Herkesin o kadar bütçe yok maalesef. Benim ailem izin vermiyor çok almama hyatımda sadece arkadaşımın yılda 1 defa aldığı 10 dolarla ve seçkinden para alıyorum. Benim gibi birisine sadece oyunu bitirmek için saçma olmaz mı sizce de? Yoksa orijinal almayı bende isterim tabiki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…