- Makaleler
- 1
Almayan varsa alsın daha. Övmeme bile gerek yok, öyle güzel oyun.
Almayan varsa alsın daha. Övmeme bile gerek yok, öyle güzel oyun.
Ah ah, bir zamanlar 90TL bile olmuştu. Düştüğümüz hale bak.
Ben almayı düşünüyorum bir daha bu fiyat altına gelir mi acaba bir de yeni sistem dizdim çok hevesim var oynamaya.
Ben almayı düşünüyorum bir daha bu fiyat altına gelir mi acaba bir de yeni sistem dizdim çok hevesim var oynamaya.
Spiderman 2018 pc ye çıktığı gibi paylaşımlı hesap aldım. Hesap hala duruyor, güvenilir bir satıcıdan aldığın sürece sorun çıkmıyor.Offline ve hesabı 2 saat sonra kaybetmek istiyorsan yapabilirsin. 600 lira bu oyunun bağımlılarına güzel fırsat.
Spider-Man 2018 PC'ye çıktığı gibi paylaşımlı hesap aldım. Hesap hala duruyor, güvenilir bir satıcıdan aldığın sürece sorun çıkmıyor.
Sozde guvenilir olan kisilerden alıyorum 80-90 bin satislari olmasina ragmen hesaplar elden gidiyor.
Başarımların ve online erişimin var mı? Yok. O oyunu oynamak için gidip o hesaba girip tonlarca oynanan bilgisayar arasından bu bilgisayar seçeneğine tıklayıp girerken bir de sıkıntı çekmemek için dua edeceğim. Almayayım.