Ah ah, bir zamanlar 90TL bile olmuştu. Düştüğümüz hale bak.

90 TL iken almamıştım 124 TL'ye Cp 2077 almıştım. Sonra RDR'ye 600 TL bayılmıştım.

Ben almayı düşünüyorum bir daha bu fiyat altına gelir mi acaba bir de yeni sistem dizdim çok hevesim var oynamaya.

Gelmez önce 19 dolara düşüyordu en düşük 15 dolara düşüyor.

Ben almayı düşünüyorum bir daha bu fiyat altına gelir mi acaba bir de yeni sistem dizdim çok hevesim var oynamaya.

Bu fiyat altına gelmez. Yine bu fiyata gelebilir. SteamDB'den baktım, en fazla %75 indirim olmuş şimdiki gibi. Kış indirimine daha var, aylarca indirim beklemeyeyim diyorsan şimdi zamanı bence. Nays kart vb geri ödeme veren bir kartla oyunu alabilirsin. Daha ucuza gelecektir.

Parasını sonuna kadar hak eden bir başyapıt. İndirimsiz fiyatıyla bile alınır benim gözümde. Almayı düşünen, henüz oynamamış olanlar kaçırmasın. Parasına bakmayın sadece alın ve arkanıza yaslanarak başyapıtın tadını çıkarın.

Düşünme bile. Direkt al. Hayatında oynayabileceğin en sağlam oyunların başında gelir RDR 2.

Başarımların ve online erişimin var mı? Yok. O oyunu oynamak için gidip o hesaba girip tonlarca oynanan bilgisayar arasından bu bilgisayar seçeneğine tıklayıp girerken bir de sıkıntı çekmemek için dua edeceğim. Almayayım.

Herkesin o kadar bütçe yok maalesef. Benim ailem izin vermiyor çok almama hyatımda sadece arkadaşımın yılda 1 defa aldığı 10 dolarla ve seçkinden para alıyorum. Benim gibi birisine sadece oyunu bitirmek için saçma olmaz mı sizce de? Yoksa orijinal almayı bende isterim tabiki.