Detaylar
Kim cevapladı?Rav3nnd
Deneyimli
- Makaleler
- 4
Makine Çeviri yaması hocam. Discord sunucularına katılarak kurabilirsiniz, sunucuda tutorial'da var. Şuan aktif olarak RDR2 oynuyor ve kullanıyorum.Merhaba, Red Dead Redemption 2 için güvenilir Türkçe yama arıyorum. Yardımcı olabilecek var mı?
- Makaleler
- 17
RDR 2 | Sorunsuz Türkçe Yama | Final Sürüm (Ekim 2023)
Kurulum + oyun içi görüntüler içeren video: 13 Temmuz güncellemesiyle uyumlu. ✔️ Kutucuk ve Türkçe font hataları fixlendi.✔️ Elle çeviri yapılmış bir yamadır, bu sayede çok daha doğal ve gerçek çeviriler mevcut. ✔️ ⚠️ Her ihtimale karşı oyunla alakalı dosyalarınızı yedeklemeniz tavsiye...
Ben buradaki yamayla oynamıştım. Görüntü ayarlarından Vulkan yerine DirectX 12 seçerseniz font hatası olmuyor.
Chloe Price
Uzman
Buyrun.
www.technopat.net
Red Dead Redemption 2 Orijinal Font Düzenlenmiş Türkçe Yama
Red Dead Redemption 2 Orijinal Font Düzenlenmiş Türkçe Yama Red Dead Redemption 2 Türkçe yaması bildiğiniz üzere farklı varyantlar şeklinde dolaşımda, dolaşımdaki bu yamanın update3 dosyasının içindeki eksik kısımları tam olarak düzenlenmemiş ve yamaya eklenmemişti. Open İV güncellenmesinden...
Drivefast
Uzman
Teşekkür ederim herkese.
Discord'a hiç güven olmaz hocam bence
Makine Çeviri yaması hocam. Discord sunucularına katılarak kurabilirsiniz, sunucuda Tutorial'da var. Şu an aktif olarak RDR2 oynuyor ve kullanıyorum.
Discord'a hiç güven olmaz hocam bence
ben nasıl yapacagımı anlamadım hocam vıdeosu var mıBuyrun.
Red Dead Redemption 2 Orijinal Font Düzenlenmiş Türkçe Yama
Red Dead Redemption 2 Orijinal Font Düzenlenmiş Türkçe Yama Red Dead Redemption 2 Türkçe yaması bildiğiniz üzere farklı varyantlar şeklinde dolaşımda, dolaşımdaki bu yamanın update3 dosyasının içindeki eksik kısımları tam olarak düzenlenmemiş ve yamaya eklenmemişti. Open İV güncellenmesinden...www.technopat.net
Son düzenleme:
Chloe Price
Uzman
@Drivefast, yama dosyasını indir. Oyunun olduğu klasöre yapıştır. Üzerine yazma sorusu gelir büyük ihtimalle. Ondada üzerine yaz secenegine tıkla.