Red Dead Redemption 2 vs The Witcher 3

Hangisi?

• RDR2

Oy: 28 70,0%
  • Witcher 3

Oy: 12 30,0%

• Oy verenlerin toplamı
    40

Uranos

Üstün
Yer
Adana
Sizce hangi oyun hem hikaye hem oynanış hem de grafik bakımından daha önde? Ben ikisini oynamış birisi olarak Witcher 3 diyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Witcher 3. RDR2 geniş kitleye hitap eden bir oyun, ancak yavaş ilerleyişi nedeniyle beni çok baymıştı.

Rdr 2, witcher beni sarmadı 3 defa başladım üçünde de devam edemeyip bıraktım

RDR2 gibi bir oyun yok, çok zor olur. Witcher 3 türünün çok güzel bir örneği olabilir ama RDR2'yi herhangi bir oyunun karşısına koyabilirsiniz. Witcher 3'ün en sevmediğim yönü oynanışı oldu benim.

Kişinin aldığı zevk oranı 2 oyunda farklı olabilir ancak objektif olarak bakarsanız RDR 2 ile Witcher 3 aynı klasmanda bile değil.

RDR2 gibi bir oyun yok, çok zor olur. Witcher 3 türünün çok güzel bir örneği olabilir ama RDR2'yi herhangi bir oyunun karşısına koyabilirsiniz. Witcher 3'ün en sevmediğim yönü oynanışı oldu benim.

Ben buna katılmıyorum...

Witcher 3 oynanış bakımından bence daha iyi.

Sorunun hiçbir mantığı yok üzgünüm, hani ne tema ne çıkış yılı ne de başka bir şey bambaşka iki oyun. Hani biri birinden daha iyi demekte saçmalık. "Hangisini seviyorsunuz?" daha mantıklı bir soru olurdu.

RDR2 kendi temasında bir şaheser, temasına uygun bir oynanışı da var. Kendi temasında zaten daha iyi bir oyun yok.

Witcher 3'te kendi temasında şaheser sayılır, oynanış her ne kadar biraz kalas gibi olsa da hikaye, atmosfer, özellikle müzikler ile oyun dünyasının en iyilerinde şu an. Ayrıca CDPR'ın zamanı için dolu dolu metin içeren oyunu türkçeleştirmesi de cabası. Sorunun mantıksızlığını geride bırakırsak ben de Witcher 3 diyorum. Ayrıca Witcher 3'ün "oynanışının kötü olduğu" saçmalığının da ben kulaktan kulağa yayılan garip bir söylentiden ibaret buluyorum, gayet iyi bir oynanışı var bence.

Sorunun hiçbir mantığı yok üzgünüm, hani ne tema ne çıkış yılı ne de başka bir şey bambaşka iki oyun. Hani biri birinden daha iyi demekte saçmalık.
İkisi de açık dünya oyunu, ikisi de hikayeli oyun tam olarak neyi mantıksız geldi? Çıkış yılı arasında arada 3 yıl fark var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…