İkisi de açık dünya oyunu, ikisi de hikayeli oyun tam olarak neyi mantıksız geldi? Çıkış yılı arasında arada 3 yıl fark var.
Birisinin açık dünyasının sana sunmak istediği olay farklı, ikili arasında tema konusunda oynanışa bile etki eden devasa bir fark var. Bir diğer daha güncel bir oyun motoruyla teknik anlamda şaheserliğini tüm dünyaya kanıtlamış, hikayeyi nasıl karşılaştıralım? Karşılaştırsak da nasıl "bu daha iyi ya." diyelim? Skyrim ile Witcher'ı karşılaştırmıyoruz. İki oyun da bambaşka şeyler anlatıyor kendi alanında.
Bırakın açtığınız konuları konu dışına çıkmadan eleştirebilelim be.
Evet buna da ekstra katılıyorum, hatta sırf bunu bildiğim için ekledikleri Türkçe altyazı desteği her aklıma geldiğimde bu firmaya daha da sevgi besliyorum.Red Dead Redemption 2’yi Dan Houser ekibi ile birlikte yine saatlerce kan ve gözyaşı dökerek yeniden geliştirebilecek iken The Witcher 3: Wild Hunt’ı aynı ekibin denediği zaman yeniden üretebileceğini düşünmüyorum. Çok keskin bir ayrım var bu konuda. Üstelik bir tanesi musluğu sonuna kadar açılmış olan en büyük maliyet ile üretilmiş iken diğeri üretildiği sırada üreten stüdyo AA kıvamındaydı.