Red Dead Redemption 2 vs The Witcher 3

Hangisi?

• RDR2

Oy: 28 70,0%
  • Witcher 3

Oy: 12 30,0%

• Oy verenlerin toplamı
    40
Bu oyuncunun zevkine göre değişir. Lakin burada bunu soruyorsanız Witcher 3 diyorum.

Benim için RDR 2 pek bir şey hissettirmedi. Oyuna devam bile etmedim, merak etmedim. Halbuki hikaye oyunlarını çok severim ve oynarım.

Sizce hangi oyun hem hikaye hem oynanış hem de grafik bakımından daha önde? Ben ikisini oynamış birisi olarak Witcher 3 diyorum.
RDR2’yi bir yapım olarak ele aldığımda (ister oyun, ister dizi ya da kitap olsun) hayatımda gördüğüm en kaliteli işlerden biri olduğunu rahatlıkla söyleyebilirim. Gerçekten muazzam bir eser, herkesin en az bir kere tecrübe etmesi gerektiğini düşünüyorum. Witcher 3'de şüphesiz çok iyi fakat Red Dead Redemption 2, hem teknik açıdan, hem canlı ve gerçekçi dünyasıyla hem de etkileyici hikayesiyle ayrışıyor. Özellikle oyun tarihinin en iyi karakterlerinden biri olan Arthur Morgan’ı bize kazandırmasıyla, RDR2’yi dünyanın en iyi oyunlarından biri olarak görüyorum.

Spoiler;
Finalde atımın ölümü beni derinden etkiledi, hikaye sekansı ile birleşince dramatik anlar yaşattı. Ayrıca, muhteşem kapanış bölümüne dair hislerim hâlâ taze. Arada sırada YouTube’dan “American Venom” bölümünü açıp John Marston’un “Just you left, is it?” – “Yeah, just me.” diyaloğunu tekrar tekrar izliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…