NothingnessN
Çalışkan
RDR2 oyununda 5. bölümün son görevlerinden olan John'u adadan hapishaneden kurtarmadan önce adayı incelemeye sadie adler in pilot arkadaşı ile adaya uçuyoruz. Bu görevdeki sıcak hava balonunun üstünde bulunan bez kısım gözükmüyor. Sadece sepet ve ateş gözüküyor. Ateşte kaybolmuyor asla normalde o çektiğimiz çubuğu çekmeyi bırakırsak ateş kayblomalı ve yüksekliğimiz azalmalı ama öyle olmuyor. Normal şekilde adaya gidemiyorum yani. Rampage, native trainer gibi oyunda düzenleme yaptığımız modlarla hile açıp geçmeye çalışırsam adaya varıyorum, gerekli yüksekliğe çıkıyorum ama John'u göremiyorum ve görevi geçemiyorum. Bir de herhangi bir sebepten dolayı görev başarısız ekranı gelirse retry checkpoint yapamıyorum, bunu yapınca yükleme ekranında takılıyor.
Oyunu 2. kez kurdum. İlk kurduğumda bu sorun olmamıştı, sıcak hava balonu normal düzgün gözüküyordu bu tarz sorunlar olmamıştı ama şimdi ne varsa bu sorun oluyor. Bahsettiğim sıcak hava balonu görünümü fotoğrafta var.
Oyunu 2. kez kurdum. İlk kurduğumda bu sorun olmamıştı, sıcak hava balonu normal düzgün gözüküyordu bu tarz sorunlar olmamıştı ama şimdi ne varsa bu sorun oluyor. Bahsettiğim sıcak hava balonu görünümü fotoğrafta var.
Son düzenleyen: Moderatör: