Makaleler
1
Yer
Phoenix, Arizona
Chapter 5'e geçtim, ve şunu demeliyim ki bu oyun çoğu diziden filmden daha başarılı. Oynanış olarak da şimdilik en iyi oyun bence. Rockstar 6 sene önce bunu yapabildiyse 2025'te çıkacak GTA 6 nasıl olur tahmin edemiyorum. Zaten RDR2'nin muazzam olduğunu çoğu kişiden duymuşsunuzdur ama hala oynamayan varsa lütfen oynayın bu oyunu ölmeden önce.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben hem ilk çıktığı zaman oynamıştım hem de yakın zamanda tekrar PC'den oynadım, hala herkesin abarttığı kadar iyi bir oyun olduğunu düşünmüyorum.
Ama benim düşüncemin bir önemi yok zevk alıyorsan her şey güzeldir.

GTA 6 ile RDR2 aynı mekaniklere sahip olmayacaklar eğer öyle bir beklentin varsa hayal kırıklığına uğrama diye söylüyorum. RDR2 kendi türüne özgü bir oyun ve bu sebepten dolayı çok başarılı.

Zorla oynayıp bitirdim. Benim için vasat bir oyun. Kesinlikle hikayesi için oynanmaz. Açık dünyasında dolaşmak için yapılmış bir oyun.

Bu durum bence GTA 5 için geçerli ama RDR 2 için asla. GTA 5 oynadığımda mesela ilk görev dışında bir görev bile yapmayıp sadece açık dünyasında oynamıştım fakat RDR 2'ye başlar başlamaz 2 Chapter bitirdim. Herkesin zevki ayrı tabii.