Elma ısıran
Üstün
Oyunda içerik bitmiyor.YouTube'da RDR2 detaylarını, 2 yıldır Shorts video olarak paylaşıp para kazananlar var.
Oyunda içerik bitmiyor.YouTube'da RDR2 detaylarını, 2 yıldır Shorts video olarak paylaşıp para kazananlar var.
Dan Houser'ın Rockstar Games'ten ayrılmasının GTA6'dan sonraki oyunlara etkisi olacaktır, ama GTA6'ya bu durumun pek yansıyacağını düşünmüyorum. Buna rağmen GTA6 senaryo kısmında RDR2 seviyesinde olmayacaktır, çünkü GTA oyunlarının kendini konumlandırdığı yer RDR serisine göre çok daha farklı.RDR 2'nin yazarlarından biri firmadan ayrıldı. Ve ayrılan isim senaryo kısmında kilit isimlerden biriydi. RDR 2 kadar kaliteli senaryo göremeyebiliriz.
Dan Houser'ın Rockstar Games'ten ayrılmasının GTA6'dan sonraki oyunlara etkisi olacaktır, ama GTA6'ya bu durumun pek yansıyacağını düşünmüyorum. Buna rağmen GTA6 senaryo kısmında RDR2 seviyesinde olmayacaktır, çünkü GTA oyunlarının kendini konumlandırdığı yer RDR serisine göre çok daha farklı.
Katılmıyorum. Hadi beni linçleyin.Chapter 5'e geçtim, ve şunu demeliyim ki bu oyun çoğu diziden filmden daha başarılı. Oynanış olarak da şimdilik en iyi oyun bence. Rockstar 6 sene önce bunu yapabildiyse 2025'te çıkacak GTA 6 nasıl olur tahmin edemiyorum. Zaten RDR2'nin muazzam olduğunu çoğu kişiden duymuşsunuzdur ama hala oynamayan varsa lütfen oynayın bu oyunu ölmeden önce.
Bu durum bence GTA 5 için geçerli ama RDR 2 için asla. GTA 5 oynadığımda mesela ilk görev dışında bir görev bile yapmayıp sadece açık dünyasında oynamıştım fakat RDR 2'ye başlar başlamaz 2 Chapter bitirdim. Herkesin zevki ayrı tabii.