Memory Başarılı Katılım 24 Nisan 2024 Mesajlar 104 Çözümler 1 Beğeniler 16 23 Temmuz 2025 #1 Oyunu böyle bekliyorum. Bir 6-7 dk beklemişimdir ama açılmıyor. Dosyaları doğrula yaptım. Oyuna Türkçe yama attım, araştırdım, galiba 1 tane var. Oyun böyle kaldı. Ne yapacağım? En son oyunu silip tekrar yükleyeceğim. Son düzenleyen: Moderatör: 23 Temmuz 2025
Oyunu böyle bekliyorum. Bir 6-7 dk beklemişimdir ama açılmıyor. Dosyaları doğrula yaptım. Oyuna Türkçe yama attım, araştırdım, galiba 1 tane var. Oyun böyle kaldı. Ne yapacağım? En son oyunu silip tekrar yükleyeceğim.
Çözüm Memory 23 Temmuz 2025 Sorunu buldum sorun belgeler kısmında RDR 1'in dosyası varsa silmek ve çalıştı.
KS KS Memory Başarılı Katılım 24 Nisan 2024 Mesajlar 104 Çözümler 1 Beğeniler 16 23 Temmuz 2025 #11 Chloe Price dedi: @Memory, maalesef başka yama bulamadım. Nasıl başka kimse yapmamış anlamadım. Yamayi düzgün kurduğuna emin misin? Genişletmek için tıkla... Düzgün kurulu artık yamasız oynayacağız ama bu gene kaldı bu ekranda. Artı 0 Eksi
Chloe Price dedi: @Memory, maalesef başka yama bulamadım. Nasıl başka kimse yapmamış anlamadım. Yamayi düzgün kurduğuna emin misin? Genişletmek için tıkla... Düzgün kurulu artık yamasız oynayacağız ama bu gene kaldı bu ekranda.
Chloe Price Uzman Katılım 28 Ekim 2024 Mesajlar 144 Çözümler 2 Beğeniler 92 Yer Blackwell Academy, Oregon 🌊🔦 23 Temmuz 2025 #12 @Memory, kaç dakika bekledin? İlk açılış uzun sürebilir. Artı 0 Eksi
KS KS Memory Başarılı Katılım 24 Nisan 2024 Mesajlar 104 Çözümler 1 Beğeniler 16 23 Temmuz 2025 #13 Chloe Price dedi: @Memory, kaç dakika bekledin? İlk açılış uzun sürebilir. Genişletmek için tıkla... 5dk falan artık bir 20 dk bekleyelim arkada. Ve oyun 9 GB bir şey ve bu kadar beklemesi normal değil ama gene de bakacağım. Artı 0 Eksi
Chloe Price dedi: @Memory, kaç dakika bekledin? İlk açılış uzun sürebilir. Genişletmek için tıkla... 5dk falan artık bir 20 dk bekleyelim arkada. Ve oyun 9 GB bir şey ve bu kadar beklemesi normal değil ama gene de bakacağım.
Chloe Price Uzman Katılım 28 Ekim 2024 Mesajlar 144 Çözümler 2 Beğeniler 92 Yer Blackwell Academy, Oregon 🌊🔦 23 Temmuz 2025 #14 @Memory, oyun açılırsa yamayı tekrar kurarsın. Açılmazsa başka kaynaktan yükle oyunu. Artı 0 Eksi
KS KS Memory Başarılı Katılım 24 Nisan 2024 Mesajlar 104 Çözümler 1 Beğeniler 16 23 Temmuz 2025 #15 Chloe Price dedi: @Memory, oyun açılırsa yamayı tekrar kurarsın. Açılmazsa başka kaynaktan yükle oyunu. Genişletmek için tıkla... Başka kaynaktan yükle nasıl oluyor oyunu Steam'den oynuyorum. Artı 0 Eksi
Chloe Price dedi: @Memory, oyun açılırsa yamayı tekrar kurarsın. Açılmazsa başka kaynaktan yükle oyunu. Genişletmek için tıkla... Başka kaynaktan yükle nasıl oluyor oyunu Steam'den oynuyorum.
Chloe Price Uzman Katılım 28 Ekim 2024 Mesajlar 144 Çözümler 2 Beğeniler 92 Yer Blackwell Academy, Oregon 🌊🔦 23 Temmuz 2025 #16 @Memory, e o zaman bilgisayarında sorun var ne diyeyim. Crack indirdin sandım. Artı 0 Eksi
KS KS Memory Başarılı Katılım 24 Nisan 2024 Mesajlar 104 Çözümler 1 Beğeniler 16 23 Temmuz 2025 #17 Chloe Price dedi: @Memory, e o zaman bilgisayarında sorun var ne diyeyim. Crack indirdin sandım. Genişletmek için tıkla... Ne gibi bir sorun sistemin kaldıracağına adım gibi eminim sorun varsa düzelteyim. Artı 0 Eksi
Chloe Price dedi: @Memory, e o zaman bilgisayarında sorun var ne diyeyim. Crack indirdin sandım. Genişletmek için tıkla... Ne gibi bir sorun sistemin kaldıracağına adım gibi eminim sorun varsa düzelteyim.
Chloe Price Uzman Katılım 28 Ekim 2024 Mesajlar 144 Çözümler 2 Beğeniler 92 Yer Blackwell Academy, Oregon 🌊🔦 23 Temmuz 2025 #18 @Memory, tamda adamına sordun. Konsoldan oyun oynuyorum. Anlamam ben. Konuya bilgili birilerinin girmesini bekle. Artı 0 Eksi
@Memory, tamda adamına sordun. Konsoldan oyun oynuyorum. Anlamam ben. Konuya bilgili birilerinin girmesini bekle.
KS KS Memory Başarılı Katılım 24 Nisan 2024 Mesajlar 104 Çözümler 1 Beğeniler 16 23 Temmuz 2025 #19 Sorunu buldum sorun belgeler kısmında RDR 1'in dosyası varsa silmek ve çalıştı. Artı 0 Eksi Çözüm