RDR 2, PlayStation Store'da 3000 TL'den 500 TL'ye düşmüş. Ama maalesef PlayStation 5'te 30 FPS kilitli. Yani en fazla 30 FPS veriyor. Bu yüzden alsam mı diye kararsızım. Bu sene 60 FPS güncellemesi gelir falan diyorlardı ama bilemedim. Sizce 30 FPS kötü bir deneyim yaşatır mı? Almalı mıyım?
Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 3 Kasım 2024
Alın gitsin, oynanır sıkıntı olmaz. Bu arada PlayStation 5'te 60 FPS olması lazım yanlış hatırlamıyorsam.
Maalesef 60 FPS desteği daha gelmedi RDR2 için. Ama RDR 1'e gelmiş 60 FPS desteği. Yakın zamanda 60 FPS gelir umarım...Alın gitsin, oynanır sıkıntı olmaz. Bu arada PlayStation 5'te 60 FPS olması lazım yanlış hatırlamıyorsam.
yusufumm07
Üstün
30 FPS konsolda ama görüntü kötü değil. Al gitsin.RDR 2, PlayStation Store'da 3000 TL'den 500 TL'ye düşmüş. Ama maalesef PlayStation 5'te 30 FPS kilitli. Yani en fazla 30 FPS veriyor. Bu yüzden alsam mı diye kararsızım. Bu sene 60 FPS güncellemesi gelir falan diyorlardı ama bilemedim. Sizce 30 FPS kötü bir deneyim yaşatır mı? Almalı mıyım?
mete01
Üstün
Bu oyunu oynamadan önce balon çok abartılıyor diye düşünüyordum. Hatta oyunun ilk %40'lık kısmında falan hala öyle düşündüm ama sonra açıldı. Çok tatlı bir oyun. Kesinlikle alınır. 30FPS olması da dert değil akıcı zaten.
Son düzenleyen: Moderatör:
Kontroller rezalet, sen asıl onu dert et. Koşmak için at sürmek için X tuşunu spamlaman gerekiyor. Cidden yorucu. Türkçe olmaması da aşırı büyük sorun, hikayeyi anlamazsan oyun neredeyse çöp kıvamına geliyor. Görüntü olarak 2060'lı PC'mde PS5'ten daha iyi görüntü almıştım. Yani konsollarda bariz kısıtlanmış şekilde görünüyor oyun. FPS konusuna ise yapacak bir şey yok, oyun zaten ağır bir oyun. 30 FPS sorun yaratmadı bana. Ama 60 FPS çok daha keyifli tabii.
Xbox One, PC ve PS5'te oyuna sahibim. Bence de alın derim. Konsolda 30 FPS olayı PC gibi değil.