Redmi 12'yi ilk çıktığında aldım halen kullanıyorum. Çok fazla kronik problemi var önceki kullandığım Redmi Note 9'dan bile daha fazla.

•Telefonu kullandığım sırada biri beni ararsa, arama ekranı gelmiyor. Tamamen kapatıp açınca düzeliyor, bir müddet sonra tekrarlıyor.
•Parmak izine defalarca bastığım halde tık yok ekran gelmiyor, 10-15 saniye sonra açılıyor.
•Dokunmatiğin bazı kısımları donuyor, uyku moduna alıp tekrar açınca düzeliyor.
•Kafası esince kendi kendine Google hesabımdan çıkıyor.

Sadece tasarımı çok güzel 🙂

Redmi 12'yi ilk çıktığında aldım halen kullanıyorum. Çok fazla kronik problemi var önceki kullandığım Redmi Note 9'dan bile daha fazla.

•Telefonu kullandığım sırada biri beni ararsa, arama ekranı gelmiyor. Tamamen kapatıp açınca düzeliyor, bir müddet sonra tekrarlıyor.
•Parmak izine defalarca bastığım halde tık yok ekran gelmiyor, 10-15 saniye sonra açılıyor.

Redmi Note 9S 2020-2023 arası kullandim, güzel cihazdı :). Şu an da webcam olarak duruyor.

Redmi Note 9S 2020-2023 arası kullandim, güzel cihazdı :). Şu an da webcam olarak duruyor.
Evet Note 9 serisi iyiydi Abi, onun da sorunları vardı ama bu kadar belirgin değildi. Biraz para biriktirmiştim, arkadaşımın desteğiyle yurt dışından gelme sıfır kutulu mi11T aldım. Ekran kalitesi çok güzel, yazılımsal hiçbir sorunu yok. Eski telefon ama rahatladım ya yağ gibi akıyor. İmei gidince Redmi 12'ye hattımı takıyorum mecburen.

Xiaomi tarafında Note 11 Pro altını tavsiye etmiyorum Redmi12 sanırsam Note 11 Pro'dan düşük. Pro modellerine bakmak lazım.

Bu çok basit MIUI 14'te yoktu HyperOS 1.0 2.0 ile başladı.