Furkan Çatana81
Uzman
Redmi 12 var elimde ve yedek telefon arıyorum, önerisi olan?
2 bin liraya pek bir şey alınmaz Redmi 12'nin zaten kendisi yedeklik telefon.
Sıfır ararsan:Nokia 2700 Classic Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu AkakçeRedmi 12 var elimde ve yedek telefon arıyorum, önerisi olan?
Sıfır ararsan:Nokia 2700 Classic Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
![]()
Nokia 2 8 GB Beyaz Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Nokia 2 8 GB Beyaz fiyatlarını Akakçe ile takip et! Nokia 2 8 GB Beyaz özelliklerini incele, fırsatları kaçırma!www.akakce.com
![]()
Samsung C3010 Cep Telefonu Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Samsung C3010 Cep Telefonu fiyatları 1.490,00 TL'den başlayan seçeneklerle Akakçe'de! Samsung C3010 Cep Telefonu özelliklerini incele, 1 mağazadaki indirimleri gör!www.akakce.com
Bunları öylesine attım bu fiyata 2.el'den başka alamazsınız. 2.el de kötü olur büyük ihtimal.![]()
Samsung Galaxy J2 8 GB Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Samsung Galaxy J2 8 GB fiyatları 1.522,17 TL'den başlayan seçeneklerle Akakçe'de! Samsung Galaxy J2 8 GB özelliklerini incele, 3 mağazadaki indirimleri gör!www.akakce.com
S6 Edge veya S7 olabilir o fiyata anca. Ama 2 bin TL'ye ne alırsanız alın memnun kalmazsınız.