Redmi 13 global 1.0.8 güncellemesi sorun çıkarır mı?

ksqdev

Başarılı
Yer
Kastamonu
Cihaz
Redmi 13
Bugün YouTube'da bir Hintlinin çekmiş olduğu video ile Redmi 13 cihazıma global HyperOS 1.0.8.0 sürümü kurdum, aslında kurmadım çünkü şu an yeniden başlatmadım.

Emin olamadığım için size soruyorum: İnternette güncelleme sonrası sürekli "nv data is corrupted" hatası alanları gördüm, bu olay başıma gelme olasılığı nedir veya farklı bir sorun çıkabilir mi, düzeltebilir miyim? Cihaz yeni ve garantisi var. Aynı zamanda cihazda Türkiye ROM'u kurulu.

Bir garip bilgi daha: Bu işlemi bootloader kilidini açmadan, fastboot veya benzeri işlemler kullanmadan yaptım. Cihaz geldiği gibi aynı.

Son düzenleyen: Moderatör:

Bende Redmi Note 13 Pro var MIUI 14 ile gelmişti. HyperOS 1 güncellemesini yaptım bir sorun olmadı daha sonra HyperOS 2 güncellemesi geldi şu ana kadar bir sorun olmadı. Eğer cihazın kaçak cihaz değilse bir sorun olmaz ve garantisi varsa en kötü garantiye yollar halledersin.

Cihazın Türkiye'de satılan ve IMEI işlemi görmemiş bir cihaz ise bu hatayı asla almayacaksın.

Bu hata yurt dışı, IMEI Repair işlemi yapılmış cihazlarda görülüyor genelde. Çözümü zor değil cihazınızdaki chipset G91 zaten. IMEI Repair yapılmış bir cihaz olup olmadığını *#06# tuşlayıp çıkan IMEI numaralarını aşağıdaki siteye yazın. Eğer telefon modelinizden farklı bir cihaz çıkıyorsa IMEI Repair işlemi görmüş demektir ve güncellemeniz sıkıntı yaratabilir.

Hepinize çok teşekkürler. Şuan Rusya Romu ile 2.0.3 Sürümünü kullanıyorum.
İleride işe yarayan bir rehber hazırlayacağım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…