Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Detaylar
Kim cevapladı?
Çözüm
Redmi 13C cihazima HyperOS 1.0.7.0 güncellemesi geldi. Cihazda root oldugu icin yapsam mi yapmasam mı diye düşündüm, sizce yapmalı mıyım?
Yapma, bootloop olacaktır eminim ki.
- Makaleler
- 9
Redmi 13C cihazima HyperOS 1.0.7.0 güncellemesi geldi. Cihazda root oldugu icin yapsam mi yapmasam mı diye düşündüm, sizce yapmalı mıyım?
Yapma, bootloop olacaktır eminim ki.
Sağ olun hocam teşekkür ederim.
Fastboot flash yapıp Magisk at.
- Makaleler
- 9
Userdata'yı riske alabilir.
user
Çalışkan
- Makaleler
- 1
Rootlu derken? boot.img'i magisk'den patchleyip fastboot ile boot bölümüne flashladıysanız stock boot.img'i cihaza atıp güncelleyebilirsiniz daha sonra sistemin değiştiğini varsayarak mtkclient ile yeni boot.img'i alıp magisk'den patchleyip tekrar root atabilirsiniz.(Cihazda mediatek işlemci var o sebeple mtkclient büyük ihtimalle çalışacaktır.) Ama yinede cihazınızın rom'u elinizde olsun.
Rootlu Redmi'ler güncellemeyle genelde brick oluyor. Backup alabilirseniz deneyin isterseniz ama büyük ihtimal brick olacaktır.Redmi 13C cihazima HyperOS 1.0.7.0 güncellemesi geldi. Cihazda root oldugu icin yapsam mi yapmasam mı diye düşündüm, sizce yapmalı mıyım?