Eger hiç yoksa official ROM'u modifiye ederim muhtemelen.
ROM derleyecek kadar bilgisayarınız iyi ise neden olmasın
Eger hiç yoksa official ROM'u modifiye ederim muhtemelen.
Siz bilirsiniz bende şüphe etmiştim ilk başta ama sonra şüphem kalmadı.acikcasi kendimi riske atmak istemiyorum unofficial romlar ile.
Bu derleme konusunda bir sorum var hocam. Bende XDA üzerinden unofficial EvolutionX indirdim. Acaba, geliştiren kişinin vermiş olduğu dosyalarla kendim güncellemelerini yapmam mümkün mü?ROM derleyecek kadar bilgisayarınız iyi ise neden olmasın![]()
Açıkçası kendimi riske atmak istemiyorum unofficial romlar ile.
Dostum unoffical ROM'ların official Build'ler ile aman aman farkı yok. İkisi de aynı Repo'yu kullanıyor. Unoffical Build'ler öcü değil yani.
Bu derleme konusunda bir sorum var hocam. Bende XDA üzerinden unofficial Evolution X indirdim. Acaba, geliştiren kişinin vermiş olduğu dosyalarla kendim güncellemelerini yapmam mümkün mü?
Güncel olmuyor ve güvenlik açısından sorun çıkartabiliyor.
Bunlar aynı şekilde official Build'lerde de olabiliyor.
LineageOS, PixelExperience gibi offical romlarda düzenli olarak güncelleme geliyor diye biliyorum.
Dostum offical Build'lerden iyi unoffical Build'ler gördüm ben. Şans verin bari. Daha cihazınıza official yok ki.
Ben unoffical Custom romlardan nefret ediyorum demedim ki? Sadece bazıları stabil olmuyor ve güvenlik sorunu çıkartıyor güncel olmadıkları için o kadar.
Bende diyorum ki official olmadığı için kurmamak mantıksız.