XDA'daki link? Neyin linki?
Ek olarak cihazın Redmi Note 8 olmadığından emin misiniz?
XDA'daki link? Neyin linki?
Ek olarak cihazın Redmi Note 8 olmadığından emin misiniz?
Hocam TFT unlock toolu XDA'dan alacaktım 3.1.1.3 sürümünü. Evet hocam Redmi 8 eminim board ID'si PCBA_OLIVE_MP_INDIA.
Evet yaptım hocam yaptıktan sonra hiç SIM çıkartmadan 1 hafta bekledim denedim olmadı.
Hocam cihaz Türkiye cihazı değil IMEI atıldı önceden ondan olabilir mi?
@Heribert Yavuz bu nasıl bir şey ya. Cihaza IMEI yapan lale geri mi kilitlemiş işlemden sonra? Hocam böyle şerefsiz adamlar neden ticaret yapıyor piyasada?
Hocam bende bilmiyorum vallaha, IMEI'den büyük ihtimalle "this device is not activated" hatası veriyor. Bir de hocam ben IMEI attırdığımda tanıdık birinin arkadaşı yaptı 2 gün sürdü IMEI atması. Bootloader kilidi açmak 7 gün sürmüyor mu?
forum.miuiturkiye.net
Hocam bende bilmiyorum vallaha, IMEI'den büyük ihtimalle "this device is not activated" hatası veriyor. Bir de hocam ben IMEI attırdığımda tanıdık birinin arkadaşı yaptı 2 gün sürdü IMEI atması. Bootloader kilidi açmak 7 gün sürmüyor mu?
forum.miuiturkiye.net
Yarım saatlik işlem 2 gün mü sürdü? Hocam dolandırılmışsınız. MIUI Türkiye forumunda h. Kadioglu adlı kullanıcıdan özel mesajla destek alabilirsiniz. Size uzaktan ücretli yardımcı olur çözer sorununuzu.
Redmi 8 Serisi
forum.miuiturkiye.net
Bir de bu rehbere de bakabilirsiniz.
Rehber - Redmi 8/8A Bootloader Kilidi Nasıl Açılır? Videolu ve Resimli Anlatım
Bootloader kilidi açılması için öncelikle telefonumuzda hazırlık yapmamız, hazırlıkları tamamladıktan sonra ise kilit açma işlemini bilgisayarımızda gerçekleştirmemiz gerekiyor. *Tüm kullanıcıların rahat bir şekilde yapabilmeleri için telefonda yapılacak işlemler için videoda İngilizce, resimli...forum.miuiturkiye.net
Yok hocam direk bitti de ben evde olmadığım için geç aldım telefonu.
Hocam orijinal uygulamada this device is not activated diyor.
Cihaza IMEI yapan lale geri mi kilitlemiş işlemden sonra?
Hocam dediğim foruma gidin oradan yardım alabilirsiniz. Uzaktan çözerler. En azından başka sahtekar telefonculara gitmeyin. Bilginiz yoksa kendiniz helletmeye çalışmayın daha kötü olabilir cihaz.