Redmi 8 Bootloader kilidi açılmıyor

Bazı uygulamaların uyarı vermemesi için kapatmış olabilir.

IMEI atılmış cihazın kilidi kapatılmaz ki bir dahaki IMEI işleminde normal IMEI işlem parası alınır. Yapmasındaki tek amaç bir daha patlarsa gene bana gelsin ki hem kilit açma hem de IMEI parası alayım diye kötü bir niyetle yapılmış boş bir hareket. Böyle lalelerin piyasada ticaret yapması çok yanlış.

Ücretsiz işlemleri ücretli olarak yapan kazıkçı biri. Geçen ücretsiz bir yöntem söyledim ve IP yıldırma attılar.

Arkadaşım değil, sadece ticaret yaptığım biri ve ben o kişiye yaklaşık 10 cihaz yaptırdım ve hiçbir sorun yaşamadım. Adam bilgisini ve emeğini kullanarak para kazanıyor. Madem o kadar ücretsiz işlem oluyor da insanlar kendi yapsın öğrensin o zaman IMEI atmayı kilit açmayı direnç yapmayı. Tanımadığınız insanları karalamak ve para harcamayı sevmediğinizi belli etmemek için boş konuşmayın lütfen. Madem o kadar biliyordunuz kendiniz yapsaydınız onun yaptığı işlemleri. Adam kimseyi zorlamıyor.

Hocam yedek telefonum var Samsung A10 zaten ondan bu telefona geçtim bu telefon bana Bootloader konusunda işkence çektiriyor. A10 da hiç yaşamadım öyle bir sıkıntı.

Hocam Samsung kullanım anlamında çok rahat bir telefon. Yazılımsal olarak da iPhone gibi kolaylaşıyor artık. Ama sorun burada cihazda değil ki. Sorun sizin cihazı yurt dışı kullanmanızdan kaynaklanıyor. Orijinal kayıtlı cihazlarda IMEI atma, Bootloader kilidi açma gibi sorunlar olmuyor zaten ihtiyaç da duymuyorsunuz. Eğer sorun yaşamak istemiyorsanız yurt dışı cihaz almayacaksınız çözüm budur.

Direnç yapmayı

Ben dirençten bahsetmiyorum. QPST veya modem meta gibi ücretsiz ve resmi programlarla olabilecek cihazı ücretli programlarla para ile yapıyor. Bir arkadaşa modem meta ile olabileceğini söyledim ve yıldırma attılar.

Yeni cihazlar için ücretli programlar gerek. Hak veriyorum o yüzden. Ek olarak o ücretli programlarla yaptığı yeni cihazları ben crack programlarla yapıyorum.

Güzel kardeşim, ben o foruma yıllardır üyeyim, bana kendi yapabileceğim hiçbir işlemi paralı gel yapalım demedi. Ayrıca adam dediğim gibi ticaretle uğraşan ve bilgisini paraya çeviren biri. Ha siz ücretsiz yapıyorsanız ellerinize sağlık, sevaba girersiniz, dua alırsınız, bu sizin tercihiniz. Keşke çoğu kişi yapabilse kendisi de piyasa fiyatları daha da düşse ama adam bilgisini ve emeğini paraya çeviriyor diye kızmak saçma olur. Mesela ben Ankara'da yaşıyorum, onda pahalı gelen bazı işlemleri başkasında daha uygun fiyata yaptırabiliyorsam oraya yöneliyorum. Yani modern serbest piyasada seçenek çok. Ama adam yaptığı işin arkasında duruyor ve dediğim gibi yaptırdığım cihazlardan herhangi kötü olumsuz bir dönüş almadım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…