Bilenler varsa elimde ki A02'yi 128 GB 6S Plus ile takaslayacağım. Buna ek olarak şu an 6S 16 GB teklifi geldi Redmi 9C için ve bunu kuzenim için yapmayı planlıyorum çünkü şu an ana telefonu kırıldı ve 9C çıldırtıyor. Fakat 16 GB yeterli gelir mi ondan emin değilim bu arada söyleyeyim telefon aynı şekilde berbat durumda ana ekran da kasıyor ve A02'den daha az RAM'i var eski 9C. En basitinden A02'de subway surfers bile 15 FPS fakat bunda direk oyun karelerden oluşacak düzeyde berbat bir telefon arama yapınca sesten 15 saniye sonra ekran geliyor. 32 GB versiyonlara denedim fakat üstüne para eklesem bile telefondan kaynaklı hayır diyorlar. Yani en azından WhatsApp Instagram gibi basit görevleri yapsa yeter oyun oynamaz hala sistemden dolayı kurtarmıyorsa da yapacak bir şey yok para ekleyip yazmayı deneyeceğim biraz daha . @3586@144
9C almayacağım zaten ben 9C'yi vereceğim fakat alacağım telefon 6S 16 GB. Sistem dosyalarından dolayı yer kalırmı onu merak ediyorum yoksa rezil olduğunu ben de biliyorum
9C almayacağım zaten ben 9C'yi vereceğim fakat alacağım telefon 6S 16 GB. Sistem dosyalarından dolayı yer kalırmı onu merak ediyorum yoksa rezil olduğunu ben de biliyorum
Pardon ben 9C'yi siz alacaksınız zannettim. 6S için takasa çok iyi olur kurtulun ondan. Günümüzde 16GB az kalıyor, epey az kalacak. Sürekli dosyalarınızı transfer etmeniz gerekecek ama günlük işler açısından güzel iş görür malum telefona kıyasla.
Pardon ben 9C'yi siz alacaksınız zannettim. 6S için takasa çok iyi olur kurtulun ondan. Günümüzde 16 GB az kalıyor, epey az kalacak. Sürekli dosyalarınızı transfer etmeniz gerekecek ama günlük işler açısından güzel iş görür malum telefona kıyasla.
Yani zaten kuzenim dediğim gibi fazla işi yok WhatsApp Instagram yeter en kötü Cloud ile fotoğrafları hallederim 10 TL mi ne tutuyor 100 GB. 3-4 GB kalsa yeter.
Yani zaten kuzenim dediğim gibi fazla işi yok WhatsApp Instagram yeter en kötü Cloud ile fotoğrafları hallederim 10 TL mi ne tutuyor 100 GB. 3-4 GB kalsa yeter.