lazarusX

Uzman
Geçen hafta yeni bir laptop aldım. Aldığım model: Redmibook 15e. Kutulu ve sıfır olarak, bir tanıdıktan pazarlıkla birlikte 22.500 TL'ye aldım. Laptopun donanım özelliklerini aşağıya yazıyorum:

• 16 GB RAM DDR4
  • 512 GB M.2 SSD
  • Intel Iris Xe
  • Intel i7 11390H

Bu bilgisayara Windows 11 Home kurulu geldi, internetten almadım. Bir tanıdıktan sıfır kutu hâlinde aldım. Pazarlık ile birlikte bu bilgisayar 22.500 TL'ye geldi. Sizce nasıl? Veya bu laptopta tecrübe edinmiş hocalarım varsa gözlemlerini paylaşırlarsa güzel olur. Benim 1 haftalık görüşüm: Laptop gayet iyi. Hatta PUBG Mobile indirip denedim, 40 dk falan oynadım, sabit 60 FPS oynatabiliyor. Laptop oyun bilgisayarı olmadığı için ısınması doğal. Android Studio'da çalışırken, sanal makine de çalışırken herhangi bir sorun yaşamadım. Benim için tek kötü yanı, klavyesi İngilizce; üzerinde Türkçe karakterler yok. Ama geldiği zaman da üstünde Türkçe karakter sticker'ları ile birlikte geldi. İstersem şu an sticker'ları yapıştırabilirim.

Not: Internette ekran özellikleri Full HD orası doğru ama 90 Hz değil ona da internetten baktım bazı modeller de olmayabiliyormuş. Bunun için servise göndermeye gerek var mı? Şu an ekran 60 Hz.

Son düzenleyen: Moderatör:
Son düzenleyen: Moderatör:
Adında Redmi geçen bir şey ben almazdım, telefon veya laptop farketmeksizin. Özelliklerine göre pahalı duruyor ayrıca.

Hocalarım benim babam internetten alisveris yapmaya karsi bir insan. Yani eliyle dokunamadigi bir seyi alma taraftari degil :D. Bu laptopun aynisini internette 20.000 TL'ye gormustum ona da soyledim zaten. Yok internette almayacagiz dedi.