bebecanciyim Yetkin İlk 1.000! Katılım 21 Aralık 2023 Mesajlar 849 Çözümler 3 Beğeniler 537 Yer Manisa 2 Temmuz 2024 #11 3586 dedi: Hocam Xiaomi alan düşük bütçeden alıyor, hiç Xiaomi'den memnun olan biri göremezsiniz. Boş beleş bir marka çünkü hiçbir cihazından adam olmaz. Genişletmek için tıkla... Aslında ben memnunum cihazımdan bilmiyorum Çin pazarında çok iyiler ama Global'de o kadar başarılı değiller.
3586 dedi: Hocam Xiaomi alan düşük bütçeden alıyor, hiç Xiaomi'den memnun olan biri göremezsiniz. Boş beleş bir marka çünkü hiçbir cihazından adam olmaz. Genişletmek için tıkla... Aslında ben memnunum cihazımdan bilmiyorum Çin pazarında çok iyiler ama Global'de o kadar başarılı değiller.
3 3586 Uzman Katılım 24 Ocak 2024 Mesajlar 5.050 Makaleler 33 Çözümler 46 Beğeniler 5.960 2 Temmuz 2024 #12 bebecanciyim dedi: Aslında ben memnunum cihazımdan bilmiyorum Çin pazarında çok iyiler ama Global'de o kadar başarılı değiller. Genişletmek için tıkla... Çin'deki Çin malı cihazlar abidik gubidik dandik cihazlar ve Çinliler de alışmış dandik ürünlere, Xiaomi'ye kaliteli diyenin bilgisini sorgularım. Instagram'da redmiseverlerbirligi ismi ile hesap açan ergen bebeler dışında Xiaomi'den memnun olan yok.
bebecanciyim dedi: Aslında ben memnunum cihazımdan bilmiyorum Çin pazarında çok iyiler ama Global'de o kadar başarılı değiller. Genişletmek için tıkla... Çin'deki Çin malı cihazlar abidik gubidik dandik cihazlar ve Çinliler de alışmış dandik ürünlere, Xiaomi'ye kaliteli diyenin bilgisini sorgularım. Instagram'da redmiseverlerbirligi ismi ile hesap açan ergen bebeler dışında Xiaomi'den memnun olan yok.
bebecanciyim Yetkin İlk 1.000! Katılım 21 Aralık 2023 Mesajlar 849 Çözümler 3 Beğeniler 537 Yer Manisa 2 Temmuz 2024 #13 3586 dedi: Çin'deki Çin malı cihazlar abidik gubidik dandik cihazlar ve çinliler de alışmış dandik ürünlere, Xiaomi'ye kaliteli diyenin bilgisini sorgularım. Instagram'da redmiseverlerbirligi ismi ile hesap açan ergen bebeler dışında Xiaomi'den memnun olan yok. Genişletmek için tıkla... Ucuz mal işte.
3586 dedi: Çin'deki Çin malı cihazlar abidik gubidik dandik cihazlar ve çinliler de alışmış dandik ürünlere, Xiaomi'ye kaliteli diyenin bilgisini sorgularım. Instagram'da redmiseverlerbirligi ismi ile hesap açan ergen bebeler dışında Xiaomi'den memnun olan yok. Genişletmek için tıkla... Ucuz mal işte.
3 3586 Uzman Katılım 24 Ocak 2024 Mesajlar 5.050 Makaleler 33 Çözümler 46 Beğeniler 5.960 2 Temmuz 2024 #14 bebecanciyim dedi: Ucuz mal işte. Genişletmek için tıkla... Aynen öyle hocam, ucuz etin yahnisi yavan olur.
bebecanciyim dedi: Ucuz mal işte. Genişletmek için tıkla... Aynen öyle hocam, ucuz etin yahnisi yavan olur.
KS KS roseheart032 Uzman Katılım 25 Mayıs 2024 Mesajlar 29 Beğeniler 3 6 Temmuz 2024 #15 Sorunun BİMCELL'den kaynaklandığını düşünmeye başladım. İlk onu bir değiştireceğim.