ÜYEhç

Gelişen
Cihaz
Redmi note 10s
Merhaba. Redmi Note 10S ile POCO m5s'in işlemcisine kadar bütün özelliklerinin aynı olduğu için ve POCO m5s hala güncelleme aldığı için Redmi Note 10S'e POCO m5s ROM'u yüklemek istiyorum. Bir sıkıntı çıkar mı yüklersem? Cevaplarınızı bekliyorum.

Bu konuya acil cevap arıyorum Redmi Note 10S ile POCO m5S'in tüm özellikleri aynı; işlemcisine, tasarımına, kamerasına kadar. Tek farkı arkasında POCO yazması ama POCO m5s hala güncelleme alıyor bu yüzden Redmi Note 10S'e POCO m5s ROM'u yüklemek istiyorum. Kod adları da aynı Redmi Note 10S'in kod adı rosemary POCO m5S'in kod adı rosemary_p. Şimdi ben yüklesem bir sıkıntı çıkar mı brick olur mu?

Mi 11 Ultra ile Mi 11 Pro romları aynı fakat kod adları da aynı sizdeki cihazların farklı. Düz mantık olabilir gibi gözükse de detaya inildiğinde sorun yaşatabilir size kalmış her ihtimale karşı yedek alın. Çalışacağını düşünüyorum fakat dediğim gibi sorumluluk sizde.

Mi 11 Ultra ile Mi 11 Pro romları aynı fakat kod adları da aynı sizdeki cihazların farklı. Düz mantık olabilir gibi gözükse de detaya inildiğinde sorun yaşatabilir size kalmış her ihtimale karşı yedek alın. Çalışacağını düşünüyorum fakat dediğim gibi sorumluluk sizde.
Ama onun özellikleri farklı redmi note 10s ile poco m5s in tüm özellikleri aynı

Cihazım yurt içi kayıtlı e devlette redmi note 10s olarak gözüküyor poco m5s romu yüklersem imei silinir mi yani unkown veya null olur mu bide redmi note 10s e custom rom yapanlar redmi note 10s/poco m5s/redmi note 11 se ile uyumlu diyorlarüç cihazada yüklenebiliyo bu konuyu bu nedenle birde özelliklerinin aynı olduğunu için açtım aynı durum başka cihazlar içinde geçerli poco telefonlar genelde redmi/mi serisinin aynısı

Son düzenleme:
Ama onun özellikleri farklı Redmi Note 10S ile POCO m5s in tüm özellikleri aynı.

Redmi Note 10S'e Custom ROM yapanlar Redmi Note 10s/poco m5s/redmi Note 11 SE ile uyumlu diyorlarüç cihazada yüklenebiliyor bu konuyu bu nedenle bir de özelliklerinin aynı olduğunu için açtım aynı durum başka cihazlar içinde geçerli POCO telefonlar genelde redmi/mi serisinin aynısı.

Bu yüzden çalışacağını düşünüyorum dedim. EFS yedeği alıp deneyebilirsin.

1738768499480.webp

Bazı işlevler gidebilir ama sorun çıkarmaz.

Cihazların arasındaki fark şebeke, 5g, nfc vs ise çalışabilir.
Edit: Arasında fark yok, sadece 1 yıl arayla çıkmış cihazlar bunlar. Farklı pazar bölgesi için pazarlanmış ürünler büyük ihtimalle. Rom çalışır.