Redmi Note 12 alınır mı?

Emre.py

Üstün
Makaleler
1
Yer
Adana
Baz Note 12 modelini, bu akşam sipariş etmeyi düşünüyorum. Kullanan kişiler yorumlarını yazarlarsa sevinirim.

Ben de arayış içindeyim konu açmıştım hatta şöyle söyleyeyim Redmi Note serisinin hangisi olursa olsun Pro olan modelini alman daha iyi olur görünüşü menü arayüzü falan çok hoş eyvallah ama bunlar kasan telefonlar. Bu kadar para veriyorsun işini görürken donuyor illet ediyor insanı Pro olanlarda en azından ayda yılda 1 başına geliyor. Misal 12 alacağına Note 11 Pro daha iyi.

Berbat bir cihaz açıkçası yerinizde olsam yurt dışı bir cihaz tercih ederdim bütçenizin az üstüne POCO X6 Pro gibi cihazlar bulunabiliyor.

İfadeler: 683
Yeminle internet yokken müzik uygulamasını açtım, müzik çalarken yarıda kesilip reklam çıktı neye uğradığımı şaşırdım Redmi A8'de.
Ondan sonra kapatılabiliyormuş ama böyle bir saçmalığı daha önce hiç görmedim internet yokken çıkması mı dersin müzik uygulamasında çıkması mı yoksa müziğin yarıda kesilmesi mi hepsi birbirinden tuhaf

8/256 A15 öneririm. Aynı para ve işlemci daha iyi. Güncelleme olarak da uzun süre destek alacak. Tabii yurt dışı çok daha ucuz cihaz alacaksanız konu değişir.

Hocam Xiaomi telefonların yazılımları çok kaliteli değil uzun süre kullanamazsınız. Üstdeki arkadaşların belirttiği gibi reklam sorunuda var. Almamanızı öneririm şahsen.

Almayın. Bütçenizi arttırma şansınız varsa Galaxy A35'e bakabilirsiniz beğendiğim cihazlardan ayrıca kaliteli ve uzun vaadede memnun ederhttps://www.mediamarkt.com.tr/tr/product/_samsung-galaxy-a35-8256gb-akilli-telefon-siyah-1236149.html.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…