Detaylar
Kim cevapladı?Ben de arayış içindeyim konu açmıştım hatta şöyle söyleyeyim Redmi Note serisinin hangisi olursa olsun Pro olan modelini alman daha iyi olur görünüşü menü arayüzü falan çok hoş eyvallah ama bunlar kasan telefonlar. Bu kadar para veriyorsun işini görürken donuyor illet ediyor insanı Pro olanlarda en azından ayda yılda 1 başına geliyor. Misal 12 alacağına Note 11 Pro daha iyi.
- Makaleler
- 23
Ayarlara girince reklam çıkıyor. Alınmaz. M34'e bak.
HDDKullanıyorum
Üstün
Berbat bir cihaz açıkçası yerinizde olsam yurt dışı bir cihaz tercih ederdim bütçenizin az üstüne POCO X6 Pro gibi cihazlar bulunabiliyor.
Yeminle internet yokken müzik uygulamasını açtım, müzik çalarken yarıda kesilip reklam çıktı neye uğradığımı şaşırdım Redmi A8'de.Ayarlara girince reklam çıkıyor. Alınmaz. M34'e bak.
Ondan sonra kapatılabiliyormuş ama böyle bir saçmalığı daha önce hiç görmedim internet yokken çıkması mı dersin müzik uygulamasında çıkması mı yoksa müziğin yarıda kesilmesi mi hepsi birbirinden tuhaf
- Makaleler
- 9
Alma.
victorosimhen
Uzman
Almayın. Bütçenizi arttırma şansınız varsa Galaxy A35'e bakabilirsiniz beğendiğim cihazlardan ayrıca kaliteli ve uzun vaadede memnun ederhttps://www.mediamarkt.com.tr/tr/product/_samsung-galaxy-a35-8256gb-akilli-telefon-siyah-1236149.html.
Yeni konular
-
-
FINAL FANTASY I-II-III-IV-V-VI PIXEL REMASTER Türkçe Yama - 2026
- Patriots Çeviri
-
-
-
Ev ve Yaşam My Rabbit deterjanlarda ikinci ürün 100 TL kampanyası
- Işıklımışıklı
-
Elektronik Xiaomi 20.000 mAh 33W powerbank, Troy karta özel 899 TL