Arkadaşlar telefonum Note 13 Pro Plus. HyperOS 2 gelmedi daha gelmesini beklemeli miyim? Yoksa kendim mi yükleyeyim ne dersiniz. Bir de sizce şimdi geçmek mantıklı mı?

Yurt dışı.

TR değil ROM'un kaçak olduğunu nasıl anlarız.

Hocam ben ve arkadaşımda aynı telefonu kullanıyoruz. Ona ocak ayı gibi geldi sanırım. Bana hiç gelmemişti. Cihaz global mi olup olmadığını kontrol edin benimki india olduğu için bölge seçiminden telefonu Hindistan olarak seçtim. Telefonu yaklaşık 15 20 gün kullandıktan sonra güncelleme geldi. Güncelledikten sonra bölge seçimini tekrar Türkiye olarak seçtim. Sizde cihazda hangi IMEI kayıtlıysa o ülkeyi seçin ve bekleyin :).

Xm olursa orijinal XR ise kaçak olduğunu biliyorum. Sürümün son 2harfi.

Xm benimki.

Hocam ben ve arkadaşımda aynı telefonu kullanıyoruz. Ona ocak ayı gibi geldi sanırım. Bana hiç gelmemişti. Cihaz global mi olup olmadığını kontrol edin benimki india olduğu için bölge seçiminden telefonu Hindistan olarak seçtim. Telefonu yaklaşık 15 20 gün kullandıktan sonra güncelleme geldi. Güncelledikten sonra bölge seçimini tekrar Türkiye olarak seçtim. Sizde cihazda hangi IMEI kayıtlıysa o ülkeyi seçin ve bekleyin :).

Hocam peki nasıl anlayacaz global mi ındia mı olduğunu ben baktım galiba global da belki yanlış baktım ve eğer globalsa hangi ülkeyi seçmeliyim.