Redmi Note 13 Pro Plus vs. POCO X6 Pro 5G

S21FE al kafan rahatlasın. Taş gibi telefon. Ben kullanıyorum 1 seneyi geçti.
Hocam elimdeki telefon mi note 10 lite 8 128. Artik bu seviyeden daha yukari olmasi gerektiğini düşünüyorum.

Hocam ne çini? Telefon zaten Çin malı degilmi ? Çin'den maksatiniz yan sanayimi anlamadim

Hocam ne Çin'i? Telefon zaten Çin malı degil mi? Çin'den maksatiniz yan sanayimi anlamadim

Hocam Xiaomi telefonları bir global, bir de Çin pazarı için ayrı olarak üretiyor. Çin'de satılan cihazları ülkemize getirip satıyorlar. Bu cihazlara yalnızca Çin ROM'u atılıyor. O yüzden telefoncular cihaza fake ROM dediğimiz Türkçe ROM atıyorlar. Bu ROM'larda güncelleme yapamıyorsun.

POCO X6 Pro 5G çok iyi bir ara kullandım çok iyi kasma vs yok çökme de yaşamadım.

Hocam ben orjinal global alacağım çinle işim yok.

İşte hocam Redmi Note 13 Pro Plus'ın Çin cihazı çıkma ihtimali oluyor eğer kaçak alacaksanız. POCO yalnızca globalde satıldığı için sorun yok. POCO F6 bakın.
Hocam kaçak falan almayacağım. İthalatçı yada Xiaomi turkıye garantili alacağım.

Hocam kaçak falan almayacağım. İthalatçı ya da Xiaomi Türkiye garantili alacağım.

O zaman işler değişir. Xiaomi takıntınız yok ise S23 FE çıkarsanız iyi olur. İllaki Xiaomi istiyorum diyorsanız ya POCO F5, ya da POCO X6 Pro. X6 Pro'nun çok sorunu olduğunu duydum. Oyunlarda ısınıyordu.

X6 Pro'nun çok sorunu olduğunu duydum. Oyunlarda ısınıyordu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…