S21FE al kafan rahatlasın. Taş gibi telefon. Ben kullanıyorum 1 seneyi geçti.
Hocam elimdeki telefon mi note 10 lite 8 128. Artik bu seviyeden daha yukari olmasi gerektiğini düşünüyorum.

Kaçak alacaksın sanırım. POCO F6 çıkabilirsen iyi olur. Kağıt üstünde iyi cihaz. PUBG rahat 60 FPS alırsın.

Redmi Note 13 Pro Plus alsan Çin cihazı çıkar uğraştırır.
Hocam ne çini? Telefon zaten Çin malı degilmi ? Çin'den maksatiniz yan sanayimi anlamadim

Hocam ne Çin'i? Telefon zaten Çin malı degil mi? Çin'den maksatiniz yan sanayimi anlamadim

Hocam Xiaomi telefonları bir global, bir de Çin pazarı için ayrı olarak üretiyor. Çin'de satılan cihazları ülkemize getirip satıyorlar. Bu cihazlara yalnızca Çin ROM'u atılıyor. O yüzden telefoncular cihaza fake ROM dediğimiz Türkçe ROM atıyorlar. Bu ROM'larda güncelleme yapamıyorsun.

Arkadaşlar, bu iki model arasında bir telefon almak istiyorum. Bütçem maksimum 20.000 TL, üzerine çok çıkamam. 4 yıllık mi Note 10 Lite telefonumdan yukarıdaki telefonlardan birini almak istiyorum. POCO'ya baktığımda işlemcisinin daha güçlü olduğunu ve HyperOS kullandığını gördüm. Note 13 Pro Plus ise kamera konusunda bayağı iddialı duruyor. Bu iki modelle beraber aynı fiyat bandında farklı ve daha iyi modeller de tavsiye edebilirsiniz. Telefondan çok iyi anlayan arkadaşlardan yardım bekliyorum. Bir de bu modellerin arıza ve sorunları var mıdır kronik? Aydınlatırsanız sevinirim.

POCO X6 Pro 5G.

Xiaomi Redmi Note 13 Pro Plus 512 - 12 GB versiyonu almayı düşünüyorum.

POCO X6 Pro 5G çok iyi bir ara kullandım çok iyi kasma vs yok çökme de yaşamadım.

Hocam Xiaomi telefonları bir global, bir de Çin pazarı için ayrı olarak üretiyor. Çin'de satılan cihazları ülkemize getirip satıyorlar. Bu cihazlara yalnızca Çin ROM'u atılıyor. O yüzden telefoncular cihaza fake ROM dediğimiz Türkçe ROM atıyorlar. Bu ROM'larda güncelleme yapamıyorsun.
Hocam ben orjinal global alacağım çinle işim yok.

Hocam kaçak falan almayacağım. İthalatçı ya da Xiaomi Türkiye garantili alacağım.

O zaman işler değişir. Xiaomi takıntınız yok ise S23 FE çıkarsanız iyi olur. İllaki Xiaomi istiyorum diyorsanız ya POCO F5, ya da POCO X6 Pro. X6 Pro'nun çok sorunu olduğunu duydum. Oyunlarda ısınıyordu.

X6 Pro'nun çok sorunu olduğunu duydum. Oyunlarda ısınıyordu.