Redmi Note 13 serisi fiyatlandırması saçma değil mi?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan umut
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 17
  • Görüntüleme Görüntüleme 735
  • Etiketler Etiketler
    redmi
%100 haklısınız, ben Redmi Note 12 kullanıyorum aldığım dönemde mantıklı ve alınabilir bir fiyatlandırmaya sahipti. Şu andaki 13 serisi ile saçma bir fiyatlandırma kullandıklarını düşünüyorum, bu fiyatlara F/P ürünü olarak A54 veya GT2 alınır, 26K'ya ise üzerine bir miktar daha koyar S23 alır geçerim.

Yurt dışı fiyatları da saçma durumda. 190 dolarla çıkması gerken 13 Pro 5G şu an en ucuz 280 dolara satılıyor.

Fiyatlandırması saçma olsa 25 bin TL'nin açıklaması olurdu en azından, millete kazık atma derdindeler.
O paralara S23 FE, GT 2 Pro, Neo GT 2, Honor 90 falan var, 30 bandına çıktığında da S23 var.

Ayrıca Avrupa Birliği bu çinlilere karşı yaptırım uygulamalı bence, Çin'de 300 dolara sattıkları cihazı Avrupa'ya 550 dolara satıyorlar.

Çöp çöp çöp. Bu telefonu kullanacağıma iPhone 6S kullanırım daha iyi. Xiaomi telefonlar ROM atılmadan kesinlikle kullanılmaz.

İyi ki zamaninda Samsung A24 almisim. Helio G99 çokda guclu islemci degil ama

Türkiye için Redmi serisi telefon alınmaz zaten para vermeye değmez ya bütçe çıkartıp amiral gemisi bir cihaz alacaksın ya da Xiaomi'den uzaklaşacaksın. 2.telefon olarak rn 7 kullanıyorum MIUI 12.5 kullanıyor o kadar ağır bir cihaz ki anlatamam yani dediğim gibi Redmi cihazlar uzun ömürlü değiller.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…