peuxhell Çalışkan Katılım 26 Şubat 2025 Mesajlar 6 Beğeniler 1 26 Şubat 2025 #1 Merhaba, Redmi Note13 cihaza sahibim ancak HyperOS güncellemesini yapmalı mıyım bilmiyorum. Kullanan varsa bilgilendirebilir mi?
Merhaba, Redmi Note13 cihaza sahibim ancak HyperOS güncellemesini yapmalı mıyım bilmiyorum. Kullanan varsa bilgilendirebilir mi?
8 8898 Üstün Açılış Hamlesi Katılım 31 Temmuz 2024 Mesajlar 3.864 Çözümler 52 Beğeniler 2.393 26 Şubat 2025 #2 peuxhell dedi: Merhaba, Redmi Note13 cihaza sahibim ancak HyperOS güncellemesini yapmalı mıyım bilmiyorum. Kullanan varsa bilgilendirebilir mi? Genişletmek için tıkla... Size kalmış. Akıcılık var fakat cihaz belli bir süre sonra hantallaşıyor ve klavye normalde artık efektli çıkıyor afalladığı bazı noktalarda klavye "5" saniyede çıkıyor vs. başka bir sorunuz varsa cevaplayabilirim.
peuxhell dedi: Merhaba, Redmi Note13 cihaza sahibim ancak HyperOS güncellemesini yapmalı mıyım bilmiyorum. Kullanan varsa bilgilendirebilir mi? Genişletmek için tıkla... Size kalmış. Akıcılık var fakat cihaz belli bir süre sonra hantallaşıyor ve klavye normalde artık efektli çıkıyor afalladığı bazı noktalarda klavye "5" saniyede çıkıyor vs. başka bir sorunuz varsa cevaplayabilirim.
TechYvz Çalışkan Katılım 25 Şubat 2025 Mesajlar 17 Beğeniler 17 26 Şubat 2025 #3 Kullandığınız sürümden memnunsanız -özellikle giriş segment bir cihazdan bahsettiğiniz için- yeni sürüme geçmeyin derim.
Kullandığınız sürümden memnunsanız -özellikle giriş segment bir cihazdan bahsettiğiniz için- yeni sürüme geçmeyin derim.
KS KS peuxhell Çalışkan Katılım 26 Şubat 2025 Mesajlar 6 Beğeniler 1 26 Şubat 2025 #4 Geçmiyeyim o zaman memnunum şu anlık.