Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 13 Haziran 2024
- Makaleler
- 23
Yani Helio G100 ile geliyor. Muhtemelen bir yil sonra kafa agritacak bir cihaz. Ayrica Redmi'nin pil optimizasyonu global cihazlar icerisinde pek iyi degil. Çin'i bilmiyorum. Ben almazdim. Butce ne kadar?
duranforreal
Üstün
Hocam Helio G100'le geliyor. Redmi Note 14 Pro var kuzenimde şarjda ve oynarken dehşet ısınıyormuş.
Şarjda oyun oynarken zaten ısınır.Hocam Helio G100'le geliyor. Redmi Note 14 Pro var kuzenimde şarjda ve oynarken dehşet ısınıyormuş.
duranforreal
Üstün
Normal şarj olurkende ısınıyormuş
- Makaleler
- 6
Isınma problemi vs var mı? Sosyal medya için kullanılacak. Kamera önemli değil. Pil önemli. Kasmasın yeter.
Bütçenizde daha iyi alternatifler olur illa. Globalde satılan Redmi'ler mantıklı değil.
Yani Helio G100 ile geliyor. Muhtemelen bir yil sonra kafa agritacak bir cihaz. Ayrica Redmi'nin pil optimizasyonu global cihazlar icerisinde pek iyi degil. Çin'i bilmiyorum. Ben almazdim. Bütçe ne kadar?
Uygulama kasası diye bir uygulama var çok şarj yiyor mesela
Şarj olurken her türlü ısınır. Her telefonda bunu görürsün önemli olan bir şey yaparken aşırı derecede ısınmaması.
Son düzenleyen: Moderatör:
Th3RealKayseriLee
Yetkin
Helio G99 ile aynı işlemciye sahip Redmi cihazı. Onun bütçesine denkse A17 5G daha alınabilir gibi duruyor.
CMF Nothing Phone 1'de var Hepsiburada'da o da alınabilir.
CMF Nothing Phone 1'de var Hepsiburada'da o da alınabilir.
'Beğenmedim' atanların sebebini sorsak crvap veremezler. Yıllardır Xiaomi kullanıyorum buyrun cevap verin...Marka Xiaomi olunca ısı sorusu zaten evet oluyor. İşletim sistemini hâlâ oturtamadılar ve optimizasyonu kötü. Fiyatını zerre haketmiyor.