Kliv

Çalışkan
Cihazın tasarımı, işlemcisi, bataryası, OLED olması ve kutu içeriğinin geniş olması beni içine çekti. 1 aya kadar telefon alacaktım sizce alınır mı? Basit oyunlar oynarım, ara sıra PUBG, belki Fortnite Bus Simulator falan. 22K çıkabilirim en fazla. Pro Plus modeline param yeterse onu da alabilirim.

Redmi Note 15 Pro'da o civarda olacak diyorlar. Kamerası, işlemci ve batarya olarak daha iyi güncelleme dah abelli değil ama.
Hocam bi arkadaş benden önce Xiaomi aldı bi modelini bekleyip ben de sordum seninkini mi alayım Samsung mu alayım. Dedi ki "Samsung al,Xiaomi pişmanlıktır."

A36 kamera ve işlemci bakımından iyi değil ve 5 senedir Redmi kullanıyorum çoğu oyunları oynatıyor kamerasıda çok güzel.

A36 kamera ve işlemci bakımından iyi değil ve 5 senedir Redmi kullanıyorum çoğu oyunları oynatıyor kamerasıda çok güzel.
İroni yaptım orada. Yoksa Redmi Note 15 Pro, A36'nın önünde bir cihaz. Burada belirleyici olacak olan geleceği fiyat. Zira geçen seneki modellerin geldiği fiyatlara bakıldığında 20-25 bin TL bandında olması muhtemel. Pro Plus modeli 30 bin TL veya biraz üzerinde konumlandırılabilir. Yalnız direkt kırpmadan getirilirse 7000 mAh batarya baya iyi. Güncelleme ömrüne çok takılmıyorsanız geldiğinde parasını verip alabilirsiniz. Karar sizin.

Cihazın özellikleri bu

20250823_130255.webp

Fiyata bağlı beklenir. İyi fiyatta gelirse alınır

Cihazın tasarımı, işlemcisi, bataryası, OLED olması ve kutu içeriğinin geniş olması beni içine çekti. 1 aya kadar telefon alacaktım sizce alınır mı? Basit oyunlar oynarım, ara sıra PUBG, belki Fortnite Bus Simulator falan. 22K çıkabilirim en fazla. Pro Plus modeline param yeterse onu da alabilirim.
S24FE yada A56 bulursun. Honor olarak 400 Pro.