İddia Redmi Note 17 tasarımı sızdırıldı

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Aakons
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 15
  • Görüntüleme Görüntüleme 171
  • Etiketler Etiketler
    redmi tasarımı
Avrupa'ya da normal modeli için 7000 mAh batarya ve Helio G99'a ad değişikliği yaparak satarlar.

Avrupa'ya da normal modeli için 7000 mAh batarya ve Helio G99'a ad değişikliği yaparak satarlar.

Note 15 G100 ile 15k ya satılıyor, bu herhalde G200 ile 19k ya satılır.
Zaten dediğin G99 işlemcinin isim değiştirmiş hali G100 ve g200.MediaTek parayı kırıyor bu modellerle. Dimensity'in tüm çipleri G99 kadar kazanmamıştır ya.

İsterse 1.000.000 mAh batarya kullansinlar. Optimizasyon konusunda sinifta kalan vasat bir seri.

Genel her anlamda vasat bir seri. Eski Redmi Note serisi başkaydı.
En temel modeli bile sağlam, uzun ömürlüydu. O zamanları pek bilmem ama F/P'dı sanırsam.

Oppo Reno 15'in aynısı. Xiaomi bu tasarım direktörü mü ne varsa hemen acil değiştirmeli özgünleşmeliler.

Redmi Note serisinin dönemi bitti artık, bi'de POCO adı altında ReBrand ile daha çok satmaya çalışıyorlar.

Çinlilerden bi' Honor - Huawei kısmı kaldı sanırım umut vaadeden .

Huawei pek umut vadediyor diyemem ben şahsen. Ambargo bellerini çok büktü. Adamlar eski üretim çipler kullanıyordu telefonlarında en son baktığımda.

Şu an 5nm çip yakın zamanda 3nm ye düşecek. Ambargo belini büktüyse, kendileri çok hızlı belini dikleştirmeye başladı. Telefonlar uzun süredir Android 12'deydi artık 16'ya geçirdiler. Yakın zamanda kendi yazılımlarınada geçecekler. Bence Huawei tekrardan toparlanıyor.

Huawei pek umut vadediyor diyemem ben şahsen. Ambargo bellerini çok büktü. Adamlar eski üretim çipler kullanıyordu telefonlarında en son baktığımda.

Bu adamlar ambargoyu delmek için zaten güncel teknolojilerini Honor adı altında sunuyorlar.

Huawei de önümüzdeki dönemde toparlar diye düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…