Şu an 5nm çip yakın zamanda 3nm ye düşecek. Ambargo belini büktüyse, kendileri çok hızlı belini dikleştirmeye başladı. Telefonlar uzun süredir Android 12'deydi artık 16'ya geçirdiler. Yakın zamanda kendi yazılımlarınada geçecekler. Bence Huawei tekrardan toparlanıyor.
Toparlanması iyi olur tabii rekabet kaliteyi her zaman arttırır ama yarışta eskisi kadar etkili değiller. Google servisleri her ne kadar kolay yükleniyor olsa da genel kullanıcı kitlesi pek almak istemeyecektir. Tabii şimdi satışlar ne alemde bilmiyorum.

Toparlanması iyi olur tabii rekabet kaliteyi her zaman arttırır ama yarışta eskisi kadar etkili değiller. Google servisleri her ne kadar kolay yükleniyor olsa da genel kullanıcıs kitlesi pek almak istemeyecektir. Tabii şimdi satışlar ne alemde bilmiyorum.

Pek konusu değil ama Çin'de satış rekoru kırıyorlar. Huawei toparlanacaktır eminim.
Aynısını Redmi Note içinde beklemek isterdim. En azından orta segmentte seçenek artsın.

Pek konusu değil ama Çin'de satış rekoru kırıyorlar. Huawei toparlanacaktır eminim.
Aynısını Redmi Note içinde beklemek isterdim. En azından orta segmentte seçenek artsın.
Amerika ve Avrupa pazarını zor ele geçirir gibi geliyor. Amerika zaten direkt Apple pazarı gibi bir şey oldu. Pazar payları aşırı yüksek. Avrupada da Samsung çok tutuyor.

Amerika ve Avrupa pazarını zor ele geçirir gibi geliyor. Amerika zaten direkt Apple pazarı gibi bir şey oldu. Pazar payları aşırı yüksek. Avrupa'da da Samsung çok tutuyor.

Amerika'da satışı yasak. Avrupa'da satışı var ama Avrupa'lılar çok marka takıntısı değil. İşimi görsün yeter diyorlar.

Amerika'da satışı yasak. Avrupa'da satışı var ama Avrupa'lılar çok marka takıntısı değil. İşimi görsün yeter diyorlar.
Direkt yasaklandığını bilmiyordum. İşleri harbiden zormuş o zaman. Amerika çok büyük bir pazar. Bir de tabii teknoloji var. Çoğu şirketin merkezi Amerikada.

@Think Different dediğim gibi Çinli olarak bi' Huawei - Honor tarafı kaldı elimizde.

BBK grubu ülkemiz için pek uygun bir marka değil, birkaç üst model dışında.

Xiaomi grubu direkt yazılımdan kaybediyor, Allah sabır versin kullananına :).

Başka da Çinli kalmadı zaten.

ABD'de pazarı Apple - Google Pixel - Motorola - Samsung göğüslüyor, Çinliler orada satış yapamıyor zaten.

Avrupa'da da Apple - Samsung baskın :).