Çözüldü Redmi Note 3 MTK'de bootloader nasıl açılır?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

electro

Yetkin
Makaleler
1
Cihaz
Redmi Note 3 MTK (hennessy)
Cihazın Bootloader'ini açmak için bir yol bulamadım. Mi community yüklü ama oturum açmaya çalıştığımda çöküyor.

Hocam defalarca denemem sonucu bir türlü beceremedim MTKClient'i. Ses kısma tuşuna basılı tutup cihazı brom moda almama rağmen ya 2 saniye sonra cihaz kendini yeniden başlatıyor, ya da bağlansa bile state 2'den sonra bağlantıyı kesiyor. @Heribert Yavuz

Son düzenleme:

Uygulamayı aç ve tüm tuşlar ile dene.

Klasöre çıkar bu dosyayı. Ardından içindeki usbdk programını kurun. Bilgisayarın 64 Bit ise X64, 32 Bit ise X86 olanı seçeceksiniz. Tabii bu programın 32 Bit desteklediğini düşünmüyorum.

Cihazı Brom'a al ve unlockbootloader.bat adlı dosyayı çalıştır.

Bu tüm MTK cihazlar (dimensity serisi hariç)için geleneksel bir yöntem.

İlginç bir şekilde çalışmıyor hocam. MTKClient'i Debian üzerinde denediğimde ise Stage 2'ye geçebiliyorum fakat Bootloader kısmını beceremedim sanırsam.
Edit: Nasıl yaptım bilmiyorum ama tekrar denediğimde cihaz bootloop oldu, SPFT ile tekrar Stock Rom atmam gerekecek sanırım.

Hocam cihaz bootloop oldu, çalışmıyor hiçbir şekilde anlam veremedim.

3 gün sonra gelen 3. edit: SP Flash Tool ile Stock ROM attım en son, hiçbir şekilde MTKClient veya MediatekBootloaderUnlock çalıştıramadım/çalışmadı.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…